Gå til hovedinnhold

Leiligheter til leie

Ønsker du å leie bolig hos Boligbyggelaget Nobl? Nobl Boligstiftelse har til sammen 97 leiligheter til leie. Hos oss leier du av en profesjonell, trygg og seriøs aktør.

Ledig leilighet til leie i Tennisveien 20

Du kan nå søke på 2-roms leilighet i Tennisveien 20 i Midtre park i Bodø. Leiligheten er klar for leie fra 1. mars. Leiligheten er på 52 kvadrat og ligger i 1. etasje.

Husleie: kr. 10 900,- pr. mnd.

Depositum. kr. 32 700,-

 

 

Les mer og søk her

Midtre Park

Midtre Park utleieboliger i Tennisveien har 21 leiligheter. Boligene ligger i Østbyen med gangavstand til Bodø sentrum og City Nord. Boligene ligger i umiddelbar nærhet til parkanlegget i Stadionparken.

Boligvelger Midtre Park

Jensvoll utleieboliger

Jensvoll Utleieboliger sto ferdig 1. juli 2021. Her er 30 leiligheter fordelt på 2 bygg i Petter Engensvei 1-3 i Bodø. Leilighetene er fra 25 til 65 kvadrat. Alle leilighetene har sørvendt inglasset balkong.

Boligvelger for Jensvoll utleieboliger
Foto av Jensvoll Utleieboliger

Ramsalt

Ramsalt borettslag ligger i Sjøgata 29-31 i Bodø. Her har vi i alt 5 leiligheter som leies ut til våre medlemmer. I Ramsalt bor du urbant i Bodø sentrum.

Foto av Ramsalt tatt fra Burøya

Bodøsjøtoppen sør

I borettslaget Bodøsjøtoppen Sør, har Nobl 2 utleieleiligheter. Begge leilighetene ligger i 1. etasje og har 2 soverom. Området egner seg svært godt for barnefamilier.

Garntunet Utleieboliger

Garntunet Utleieboliger i Bodøsjøen består av 3 blokker med til sammen 39 leiligheter. Bodø kommune har tildelingsrett på alle leilighetene i Garnveien, og søknad må derfor leveres til Bodø Kommune.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.