Gå til hovedinnhold

Leiligheter til leie

Ønsker du å leie bolig hos Boligbyggelaget Nobl? Nobl Boligstiftelse har til sammen 96 leiligheter til leie. Hos oss leier du av en profesjonell, trygg og seriøs aktør.

Jensvoll utleieboliger

Jensvoll utleieboliger sto ferdig 1. juli 2021. Her er 30 leiligheter fordelt på to bygg i Petter Engens vei 1-3 i Bodø. Leilighetene er fra 25 til 65 kvadratmeter. Alle leilighetene har sørvendt innglasset balkong.

Foto av Jensvoll Utleieboliger

Midtre Park

Midtre Park utleieboliger i Tennisveien har 21 leiligheter. Boligene ligger i Østbyen, med gangavstand til Bodø sentrum og City Nord. Boligene ligger i umiddelbar nærhet til parkanlegget i Stadionparken.

Ramsalt

Ramsalt borettslag ligger i Sjøgata 29-31 i Bodø. Her har vi i alt fire leiligheter som leies ut til våre medlemmer. I Ramsalt bor du urbant i Bodø sentrum

Foto av Ramsalt tatt fra Burøya

Bodøsjøtoppen sør

I borettslaget Bodøsjøtoppen Sør, har Nobl en utleieleilighet. Leiligheten ligger i 1. etasje og har to soverom. Området egner seg svært godt for barnefamilier.

Garntunet Utleieboliger

Garntunet utleieboliger i Bodøsjøen består av tre blokker med til sammen 39 leiligheter. Bodø kommune har tildelingsrett på alle leilighetene i Garnveien, og søknad må derfor sendes til Bodø kommune.

Ønsker du å leie bolig hos oss?

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.