Gå til hovedinnhold

Reinsletta Allé

Reinsletta Allé

Ragnar Schjølbergsvei 1-5

Pris: kr. 1 950 000 – kr. 13 000 000

Størrelse: 33 – 158 kvadrat

Soverom: 1 – 4

Beliggenhet

Reinsletta Allé ligger idyllisk til langs Ragnar Schjølbergsvei, og grenser mot Reinslettveien mot nord og Gjerdåsveien mot sør. Midt i smørøyet? Her bor du sentralt, og lettvint med alt du trenger i umiddelbar nærhet.

I en radius på 1,5 km kan du ta deg til:

 • Bodø sentrum
 • City Nord
 • Jernbanen
 • Maskinisten

Om du ønsker deg lengre ut av byen er Herredshuset et knutepunkt for kollektivnettet i Bodø. Her kan du hoppe på buss i de fleste retninger, dette bare 250 meter fra dørstokken i Reinsletta Allé.

Informasjon om Reinsletta Allé

 • Byggetrinn 2 på Finn.no

  Se ledige boliger i Reinsletta Allé byggetrinn 2 på Finn.no

  Les mer
 • Prospekt

  Generelt om Reinsletta Allé

  Les mer

Bo i historiske omgivelser

Grønt og rolig, noen hundre meter fra byens puls.

Mellom frodige bjørketrær ligger Reinsletta Allé. Her bygger vi flotte leiligheter fordelt over fire bygg, med skjermet beliggenhet og nærhet til det meste Bodø har å by på.

Kvalitet

Boligene blir lyse og moderne med store vindusflater. Her kan du velge mellom ett til fem roms leiligheter med areal fra 33 til 158 kvadratmeter. Leilighetene er utarbeidet svært arealeffektive, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Det vil være balkong eller markterrasse på samtlige leiligheter, hvorav noen vil få innglasset balkong som kan åpnes om det skulle bli for varmt på sommeren. Under alle fire byggene er det avsatt underjordisk parkeringskjeller med felles nedkjøring, og heis opp i etasjene. Prosjektet vil også inneholde én utleieleilighet som beboerne står fritt til å disponere seg imellom.

Solforhold

For å oppnå best mulig boforhold, er de fire byggene plassert på tvers av eiendommen. Det er lagt stor vekt på solforhold, samt å ivareta områdets frodige grøntarealer. Husene blir oppført som lavblokker slik at det skal passe inn med villabebyggelsen rundt. Det er lagt opp til store grønne fellesområder mellom byggene, som skal bidra til å skape et hyggelig bomiljø. Breidablikk er nærmeste nabo, og det har spilt en stor rolle under utviklingen av prosjektet. Byggets utseende og bekledning er nøye gjennomtenkt for å samspille med det særegne uttrykket til Breidablikk.

Kontaktperson i Nobl

 • Leilighetene har fra 1 til 4 soverom, med størrelse fra 33 til 158 m2

 • I Reinsletta Allé bor du 1.5 km unna marka og 1.5 km unna sentrum

 • Parkeringsgarasje i kjeller. Parkering på oppmerkede plasser utenfor lavblokkene.

 • Det blir mulighet for lading av el-bil på anviste plasser.

 • Reinsletta Allé får levert energieffektiv, kortreist fjernvarme fra Keiseren.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.