Gå til hovedinnhold

Nye boligprosjekter

Vi har flere prosjekt under oppføring og planlegging. Ønsker du siste nytt om våre nye boliger? Her finner du aktuell informasjon om Nobls nyboligprosjekt.

Kvartal 3

Kvartal 3 ligger i Storgata 39-45, mellom Urtegårdsgata og Biskop Kroghs gate. Her kan du bo sentralt i Bodø med utsikt mot Landegode og Børrvasstindan. Her kommer 59 nye leiligheter med salgsstart i 2023. Borettslaget får stor takterrasse og parkeringskjeller for beboerne.

Gjerdhaugen Tverlandet – Meld interesse

På Tverlandet er vi i gang med planleggingen av et leilighetsbygg med totalt 21 leiligheter fordelt over fire etasjer. I første etasje planlegges det omsorgsleiligheter for unge med behov for spesiell tilrettelegging. I andre til fjerde etasje blir det leiligheter for øvrige boligkjøpere. Vi planlegger salgsstart høsten 2024. Meld deg på interesselisten og hold deg oppdatert.

Helligberget – Fauske

Vi planlegger et større utbygging på Helligberget, på tomta som tidligere huset Galvano på Fauske. Her kan det bli opp mot 70 boenheter med ulik størrelse. Bygningene som vil ligge tilbaketrukket fra riksveien, gjør at du kan nyte stillheten samtidig som du har kort vei til alle tilbud Fauske sentrum har å by på.

Mer informasjon om prosjektet vil komme.

Du trenger ikke være Nobl-medlem for å kjøpe bolig i våre nye boligprosjekter, men Nobl-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen. Du må dog bli medlem før du flytter inn i din nye bolig.

Er du ikke medlem i Nobl, men ønsker muligheten til å melde forkjøpsrett, kan du melde deg inn her:

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.