Gå til hovedinnhold

Nye boligprosjekter

Vi har flere prosjekt under oppføring og planlegging. Ønsker du siste nytt om våre nye boliger? Her finner du aktuell informasjon om Nobls nyboligprosjekt.

Reinsletta Allé

Bo i historiske omgivelser mellom frodige bjørketrær et steinkast fra ærverdige Breidablikk.  Her bor du 1.5 km fra sentrum av Bodø og 1.5 km fra marka i moderne og arealeffektive leiligheter. Solforholdene er godt ivaretatt og det er store grøntarealer på området. Her ligger alt til rette for gode bomiljø.

Kvartal 3

Kvartal 3 ligger i Storgata 39 – 45, mellom Urtegårdsgata og Biskop Kroghs gate. Her kan du bo sentralt i Bodø med utsikt mot Landegode og Børrvasstindan. Her kommer 59 nye leiligheter med salgsstart i 2022. Borettslaget får stor takterrasse og parkeringskjeller for beboerne.

Du trenger ikke være Nobl-medlem for å kjøpe bolig i våre nye boligprosjekter, men Nobl-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen.

Er du ikke medlem i Nobl, men ønsker å muligheten til å melde forkjøpsrett, kan du melde deg inn her:

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.