Gå til hovedinnhold

Våre boliger

Som medlem i Nobl stiller du fremst i køen på brukte boliger i tilknyttede borettslag og i nye boliger i våre boligprosjekt.

Nye boliger

Vi har flere prosjekt under oppføring og planlegging. Ønsker du siste nytt om våre nye boliger? Her finner du aktuell informasjon om Nobls nyboligprosjekt, og du kan melde din interesse for våre nye boliger.

Boliger på forkjøpsrett

Forkjøpsretten er din viktigste fordel som medlem i Nobl. Her ser du boligene som er utlyst på forkjøpsrett. Som hovedregel er frist for å melde forkjøpsrett mandag kl. 14, med unntak av helligdager.

Slik fungerer forkjøpsretten

Forkjøpsretten må utlyses før en borettslagsbolig får ny eier. Det er selger som bestemmer når utlysningen skal skje. Ved fohåndsavklaring utlyses boligen før den legges ut på det åpne markedet. Ved fastprisavklaring har selger allerede godtatt et bud på boligen før forkjøpsretten lyses ut. Egne regler gjelder om du skal benytte ditt medlemskap for å melde forkjøpsrett på boliger i andre byer tilknyttet Storbysamarbeidet.

Kundesenteret bistår deg gjerne

Nobl utleie

Igjennom Nobl boligstiftelse forvalter vi 97 boliger som leies ut til våre medlemmer. Her kan du leie bolig av en trygg og profesjonell utleier til gunstig leiepris.

Leie før eie

Ønsker du å kjøpe bolig, men mangler egenkapital? Igjennom ordningen Leie før eie leier du boligen og sparer opp egenkapital, før du kjøper boligen. Med i sparingen får du boligens verdiøkning.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.