Gå til hovedinnhold

Styreportalen

Styreportalen er utviklet for å gjøre styrearbeidet enklere og mer effektivt.

Inkludert i prisen

Gjennom styreportalen får styret tilgang til all relevant informasjon på ett sted. I portalen kan du blant annet attestere alle fakturaer, booke møter, lagre dokumenter, kommunisere med beboere og utvikle rapporter.

I tillegg finner dere regnskapet, vedtekter, husordensregler, leietakeroversikt, alle avtaler, oversikt over HMS-arbeidet og mye mer.

Styreportalen er inkludert i prisen fra oss og alle styremedlemmer har full tilgang.

Møtebooking

Funksjonen møtebooking i styreportalen brukes for å sette tidspunkt for generalforsamling/årsmøte. Her kan du blant annet se om en representant fra Nobl er ledig på ønsket tidspunkt, og gi Nobl oppgaven med å sende ut innkalling og protokoll.

Møtebooking gjøres ved å logge seg inn på styreportalen. Gå så til «Meny» øverst i høyre hjørne, og under styrerom-fanen trykker du på menypunktet «Generalforsamling» eller «Årsmøte». Trykk så på boksen øverst til høyre merket Generalforsamling: Book møte eller se detaljer.

Årsmelding

Årsmelding er et dokument som informerer beboere om hva styret har gjort og hvordan situasjonen for boligselskapet har vært i inneværende styreperiode. Om styret velger å lage en årsmelding i styreportalen, vil dokumentet bli en del av innkallingen til generalforsamling/årsmøte

Verktøy for årsmelding finner du ved å logge inn i styreportalen, under menypunktet «Generalforsamling/årsmøte». Velg så boksen Årsmelding på neste side.

Innkalling

Ved å bruke styreportalen til å lage innkalling til generalforsamling eller årsmøte i boligselskapet, er du sikret at frister overholdes og at all nødvendig informasjon blir sendt ut til møtedeltakerne.

Kundesenteret bistår deg gjerne

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.