Gå til hovedinnhold

Styreportalen

Styreportalen er utviklet for å gjøre styrearbeidet enklere og mer effektivt.

Inkludert i prisen

Gjennom styreportalen får styret tilgang til all relevant informasjon på ett sted. I portalen kan du blant annet attestere alle fakturaer, booke møter, lagre dokumenter kommunisere med beboere og utvikle rapporter.

I tillegg finner dere regnskapet, vedtekter, husordensregler, leietakeroversikt, alle avtaler, oversikt over HMS arbeidet og mye mer.

Styreportalen er inkludert i prisen fra oss og alle styremedlemmer har full tilgang.

Møtebooking

Funksjonen møtebooking i styreportalen brukes for å sette tidspunkt for generalforsamling / årsmøte. Her kan du blant annet se om representant fra Nobl er ledig på ønsket tidspunkt, og gi Nobl oppgaven med å sende ut innkalling og protokoll.

Møtebooking gjøres ved å logge seg inn på styreportalen. Gå så til Meny øverst i høyre hjørne, og under styrerom-fanen trykker du på menypunktet Generalforsamling, eller Årsmøte. Trykk så på boksen øverst til høyre merket Generalforsamling: Book møte eller se detaljer.

Årsmelding

Årsmelding er et dokument som informerer beboere om hva styret har gjort og hvordan situasjonen for boligselskapet har vært i inneværende styreperiode. Om styret velger å lage en årsmelding i styreportalen, vil dokumentet bli en del av innkallingen til generalforsamling / årsmøte

Verktøy for årsmelding finner du ved å logge inn i styreportalen, under menypunktet Generalforsamling / årsmøte. Velg så boksen Årsmelding på neste side.

Innkalling

Ved å bruke styreportalen til å lage innkalling til generalforsamling eller årsmøte i boligselskapet er du sikret at frister overholdes og at all nødvendig informasjon blir sendt ut til møtedeltakerne.

Kundesenteret bistår deg gjerne

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.