Gå til hovedinnhold

Rådgivning og oppfølging

Som kunde i Nobl får du din egen høyt kvalifisert rådgiver som hjelper styret med administrative og økonomiske spørsmål samt påse at den daglige driften går som den skal.

Det er styret som er ansvarlig for boligselskapets økonomi. Vi vet at dette ansvaret er stort. Derfor kan våre rådgivere og regnskapsførere hjelpe med å ivareta alle oppgavene styret i et boligselskap har i løpet av året. Våre rådgivere kan bistå med alt fra budsjettering til innkreving av felleskostnader og regnskapsførsel, forberede generalforsamlinger og årsmøter og mye mer.

Målet er at styrearbeidet skal være så enkelt og oversiktlig som mulig. Gjennom tett og personlig oppfølging skal styret føle seg trygg på at boligselskapet driftes på en sunn og god måte. Vi ønsker å spille styret god og med en av våre rådgivere med på laget har dere i styret en aktiv og trygg sparringspartner. Rådgivning er inkludert i prisen fra oss.

Ta kontakt med en av oss

Aud Elin Jensen

Forvaltningsrådgiver og statsautorisert regnskapsfører

Erlend Svartsund

Forvaltningsrådgiver og avdelingsleder Lofoten og Vesterålen

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.