Gå til hovedinnhold

Økonomi og forretningsførsel

Det er styret som er ansvarlig for boligselskapets økonomi. Vi vet at dette ansvaret kan være overveldende.

Derfor kan våre rådgivere og regnskapsførere hjelpe med å ivareta alle oppgavene styret i et boligselskap har i løpet av året, fra budsjettering til innkreving av felleskostnader og regnskapsførsel.

For å trygge økonomien og beboerne hjelper vi også med andre typer oppgaver som å utarbeide likviditetsbudsjett eller bistå med finansiering av fellesgjeld.

Vi tilbyr generell rådgivning for styret om daglig drift av boligselskapet. Våre rådgivere kan følge opp forsikring av eiendom, bistå ved utarbeidelse av årsmelding og delta i årsmøter og generalforsamlinger.

Våre jurister har lang erfaring med problemstillinger knyttet til bolig- og eiendomsrett. Vi kan derfor hjelpe styreledere med juridiske råd og bistå boligselskapet ved kontakt mot offentlige myndigheter og private aktører.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.