Gå til hovedinnhold

Nobl strøm

Stabil og lav strømpris

Nobl strøm er en knakende god strømavtale som sikrer deg som Nobl-medlem en av markedets beste strømavtaler. Vi kaller det en forvaltet strømavtale, og det betyr at Polar Kraft handler inn strøm når det er billig, slik at prisen på Nobl strøm kan være lav hele året, også i perioder når strømprisene stiger.

 

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft er en solid lokal strømleverandør fra nord. De er eid av SKS, Nordkraft og Lofotkraft, og har en sterk nordnorsk forankring.

Ønsker du å få et tilbud fra Polar Kraft, så er de lokalisert både på Fauske og i Bodø. Stikk innom eller ring, de slår gjerne av en prat og presenterer Nobl strøm til deg.

Polar Kraft ønsker å være en bidragsyter for å skape attraktive lokalsamfunn og bolyst i nord. Derfor sponser de mange lag og foreninger i Salten. Fire ganger i året deles Polarkraftfondet ut.

Så vil du ha en så lav strømregning som mulig, opptjene medlemsbonus og handle hos en lokal leverandør. Ja, da velger du Nobl strøm.

Sammenlign strømpris!

Er du usikker på om du vil spare på å bytte? Vi gjennomfører gjerne en uforpliktende prissammenligning for deg. Send oss din faktura, så vil vi kontakte deg med en ærlig sammenligning av pris.

Fordeler med Nobl strøm:

  • Lav pris
  • 2 prosent medlemsbonus
  • Ingen binding eller skjulte påslag
  • Enkelt å bestille.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.