Gå til hovedinnhold

Nobl strøm

Stabil og lav strømpris

Nobl har strømavtale med Polar Kraft som gir gode priser og fordeler både til boligselskaper forvaltet av Nobl og til Nobl-medlemmer. For medlemmer er avtalen Nobl strøm spot og for boligselskapene er det en forvaltet avtale som Nobl har fremforhandlet. Du får alltid to prosent bonus på sluttregningen om du er privat- eller bedriftskunde.

 

Nobl strøm til boligselskapene

Nobl Strøm sikrer borettslag og sameier en strømavtale, som tidligere har vært forbeholdt store industrikunder. Nobl strøm er en blanding mellom spotpris og forhåndskjøpt strøm – en såkalt forvaltet strømavtale. Det innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme borettslag og sameier til gode når prisene stiger. I tillegg går 2 prosent av strømforbruket tilbake som storkundebonus.

alternative energy, Renewable Energy, saving energy, electricity light lamp from solar and finance, finance banking growth, energy stock investment, tree growing up on coin and lightbulb on soil

Nobl strøm spot til Nobl-medlemmer

Alle strømleverandører kjøper spotprisstrøm til samme pris. Derfor vil kostnadsforskjellen ligge i påslaget til strømavtalen. Nobl strøm spot sikrer deg som Nobl-medlem en konkurransedyktig strømavtale.

Regjeringen har vedtatt at alle får strømstøtte når strømprisen passerer 73 øre/kWh. Det betyr at Staten dekker 90 prosent av beløpet over denne terskelen. Med Nobl strøm spot vil du derfor være sikret en svært forutsigbar strømkostnad. I tillegg får du 2 prosent bonus på sluttregningen – når strømstøtten er trukket ifra.

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft er en solid lokal strømleverandør fra nord. De er eid av SKS, Nordkraft og Lofotkraft, og har en sterk nordnorsk forankring.

Ønsker du å få et tilbud fra Polar Kraft, så er de lokalisert i Svolvær, Sortland, Fauske, Bodø og Mo i Rana. Stikk innom eller ring, de slår gjerne av en prat og presenterer Nobl strøm til deg.

Polar Kraft ønsker å være en bidragsyter for å skape attraktive lokalsamfunn og bolyst i nord. Derfor sponser de mange lag og foreninger i Nordland. Fire ganger i året deles Polarkraftfondet ut.

Så vil du ha en konkurransedyktig strømavtale, opptjene medlemsbonus og handle hos en lokal leverandør. Ja, da velger du Nobl strøm spot.

Sammenlign strømpris!

Er du usikker på om du vil spare på å bytte? Vi gjennomfører gjerne en uforpliktende prissammenligning for deg. Send oss din faktura, så vil vi kontakte deg med en ærlig sammenligning av pris.

Fordeler med Nobl strøm:

  • Lav pris
  • 2 prosent medlemsbonus
  • Ingen binding eller skjulte påslag
  • Enkelt å bestille.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.