Gå til hovedinnhold

Advokat og juridisk bistand

Nobls advokatavdeling har spisskompetanse på fast eiendom og tvister i boligselskap.

Våre advoktaer Benedicte Björkfors og Karen Fagervik Omnes er klare til å bistå i din sak.

I boligselskaper hvor mange bor tett, er det ikke uvanlig at det oppstår noen tvister. Det kan for eksempel være uenigheter om vedlikehold, fordeling av felleskostnader, tolkning av vedtekter eller leverandørtvister. Det kan videre være at du har kjøpt nybygg, og du ønsker å reklamere til utbygger. Da er det godt å ha en profesjonell partner i ryggen som kan jobbe frem gode løsninger.

I Nobl har vi en egen avdeling med advokat og jurist som har spisskompetanse på fast eiendom og tvister i boligselskap.

Én time gratis rådgiving

Alle boligselskap som er forvaltet av Nobl har én time gratis rådgivning per sak. Skulle det imidlertid være behov for representasjon eller ytterligere bistand i den enkelte sak fakturer våre advokater per time.

Vi kan videre hjelpe dere med å undersøke om kostnadene dekkes av forsikringen. Kjennskapen vi allerede har til dere som forretningsfører, gjøre at vi raskt kan sette oss inn i saken og dra nytte av tidligere historikk.

15 timer gratis

Er ditt boligselskap totalforsikret gjennom IF? Da kan dere benytte inntil 15 timer gratis advokatbistand gjennom Nobl.

Dette betyr at dersom et  boligselskap, som har tegnet totalforsikring gjennom IF, skulle få behov for juridisk hjelp, så kan de ta direkte kontakt med oss i Nobl for å få vurdert om henvendelsen er omfattet av 15 timer gratis bistand.

Har ditt boligselskap for eksempel spørsmål knyttet til vedtektene, fordelingsnøkkel eller utfordringer med en beboer, så er dette henvendelser som kan rettes til Nobl Advokat.

Les mer om ordningen her. 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.