Gå til hovedinnhold

Juridisk bistand

Nobls advokatavdeling har spisskompetanse på fast eiendom og tvister i boligselskap.

Våre advoktaer Benedicte Björkfors og Karen Fagervik Omnes er klare til å bistå i din sak.

Advokat og juridisk bistand

Nobls advokatavdeling har spisskompetanse på fast eiendom og tvister i boligselskap.

I boligselskaper hvor mange bor tett, er det ikke uvanlig at det oppstår noen tvister. Det kan for eksempel være uenigheter om vedlikehold, fordeling av felleskostnader, tolkning av vedtekter eller leverandørtvister. Det kan videre være at du har kjøpt nybygg, og du ønsker å reklamere til utbygger. Da er det godt å ha en profesjonell partner i ryggen som kan jobbe fram gode løsninger.

På Nobl har vi en egen avdeling med advokat som har spisskompetanse på fast eiendom og tvister i boligselskap.

En time gratis rådgiving

Alle boligselskap som er forvaltet av Nobl har 1 time gratis rådgivning per sak. Skulle det imidlertid være behov for representasjon eller ytterligere bistand i den enkelte sak fakturer våre advokater per time.

Vi kan videre hjelpe dere med å undersøke om kostnadene dekkes av forsikringen. Kjennskapen vi allerede har til dere som forretningsfører, gjøre at vi raskt kan sette oss inn i saken og dra nytte av tidligere historikk.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.