Gå til hovedinnhold

Referansekunder

Nobl har i snart 80 år forvaltet borettslag og sameier i hele Nordland. Se hva noen av våre kunder sier om oss.

Gunnar Hansen – profesjonell styreleder i Svolvær og Leknes

Gunnar Hansen er styreleder i fire borettslag og ett sameie på Leknes og i Svolvær. Han er svært fornøyd med å være forvaltet av Nobl og spesielt en ting betyr mye for han – at Nobl har et lokalkontor med en dedikert forvaltningsrådgiver i Svolvær.

Terje Olsen – Rønvik Terrasse borettslag

Styreleder Terje Olsen (78) i Rønvik Terrasse borettslag i Bodø kunne ikke klart seg uten Portalen – den er mitt viktigste arbeidsverktøy og gir meg som styreleder full oversikt over alt jeg trenger å vite.

Kristian Ross – Kirkegata 14, Rognan

Da Kirkegata 14 på Rognan sto ferdig og klart til innflytting ble Kristian Ross valgt til styreleder – uten at han hadde noen erfaring med et slikt verv. – Uten profesjonell hjelp fra Nobl, hadde vi aldri klart å etablere oss til det sameiet vi er blitt i dag.

 

Kristian Ross ble valgt til styreleder i Kirkegata 14 da bygget sto ferdig og klar til overlevering i 2018. Det ble en bratt læringskurve for den ferske styrelederen. Han mener god og profesjonell hjelp fra Nobl er en viktig grunn til at de i dag er blitt et velfungerende sameie på Rognan.

Lukk video

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.