Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Om oss
  3. Storby-samarbeidet

Storby-samarbeidet

Foran i køen over hele landet

Det er ikke bare lokalt du kan dra nytte av ditt Nobl-medlemskap. Gjennom vårt storbysamarbeid går du foran i køen når du skal kjøpe bolig i de største byene i landet.

Ønsker du å kjøpe bolig andre steder i landet? Gjennom ditt medlemskap i Nobl har du forkjøpsrett på over 90.000 boliger i de største byene i Norge.

Denne ordningen er et samarbeid mellom boligbyggelag fordelt over hele landet, for å skaffe ekstra medlemsfordeler og boliger til våre medlemmer. Storbysamarbeidet omfatter medlemmer i Bergen, Oslo og omegn, Stavanger, Sandnes, Trondheim, Tromsø og Harstad.

Samarbeidet gir en enorm fordel for førstegangskjøpere som flytter hjemmefra og vurderer å etablere seg i en annen by, i et presset boligmarked.

Boligene kunngjøres via de enkelte boligbyggelagenes hjemmesider. Om du benytter deg av forkjøpsretten i et annet boligbyggelag enn ditt eget, må du melde deg inn i dette boligbyggelaget så snart forkjøpsretten er avklart. I tillegg til storbyansiennitet beholder du din oppsparte ansiennitet i Nobl.

Avklaring av storbyansiennitet vil administreres av det boligbyggelaget som forkjøpsrett hevdes overfor, og i tråd med dette lagets eksisterende regelverk. Medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsrett, må gi skriftlig melding til det aktuelle boligbyggelaget.