Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:

Da BBL ble til Nobl måtte vi også endre navn på medlemsbladet. BBL-magasinet har eksistert i en årrekke, men gis nå ut under navnet Nobl medlem. Det betyr også at innholdet er ment å være mer tilpasset leseren, våre medlemmer. Vi håper vårt nye medlemsblad faller i smak hos deg.

I det aller første Nobl medlem er det viet mye plass til navnebyttet og fusjonen med Lofoten Boligbyggelag. Men du finner også mye spennende stoff om næringsdelen i Ramsalt, endring i Nobls vedtekter som gjør at det nå er gratis for alle under 21 å være medlem, og nyttig informasjon rundt IN-innbetaling. Så får du som vanlig en god dose stoff om medlemsfordeler, bonus og rabatter hos våre samarbeidspartnere samt kryssord fra Jan-Tore Stien.

Om du ikke har fått medlemsbladet i posten, eller ved et uhell kastet det rett i papiravfallet, kan du heldig vis lese nettversjonen i vinduet under.