Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:

Da BBL ble til Nobl måtte vi også endre navn på medlemsbladet. BBL-magasinet har eksistert i en årrekke, men gis nå ut under navnet Nobl medlem. Det betyr også at innholdet er ment å være mer tilpasset leseren, våre medlemmer. Vi håper vårt nye medlemsblad faller i smak hos deg.

I det aller første Nobl medlem er det viet mye plass til navnebyttet og fusjonen med Lofoten Boligbyggelag. Men du finner også mye spennende stoff om næringsdelen i Ramsalt, endring i Nobls vedtekter som gjør at det nå er gratis for alle under 21 å være medlem, og nyttig informasjon rundt IN-innbetaling. Så får du som vanlig en god dose stoff om medlemsfordeler, bonus og rabatter hos våre samarbeidspartnere samt kryssord fra Jan-Tore Stien.

Om du ikke har fått medlemsbladet i posten, eller ved et uhell kastet det rett i papiravfallet, kan du heldig vis lese nettversjonen i vinduet under.