Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
 1. Forside
 2. Nyhetsoversikt
 3. Ny medlemsavtale med Malerstua Bodø

Ny medlemsavtale med Fargerike Malerstua Bodø

Du som er Nobl-medlem får nå en rekke rabatter hos Malerstua i Bodø, blant annet 15% rabatt på gulvbelegg og 20% rabatt på solskjerming.

Publisert: 01.04.2019

Fargerike Malerstua Bodø jubilerer denne uken, etter 35 år som fargehandel i Bodø. Det skal markeres stort i butikken på Stormyra. Samtidig har Malerstua Bodø slått seg sammen med boligbyggelaget for å tilby Nobls medlemmer eksklusive rabatter.

-Vi har stort tro på avtalen med Nobl. Tidligere hadde vi i Malerstua en avtale med boligbyggelaget, da det het BBL, men det er en del år siden. Vi er veldig fornøyd med å være på lag med Nobl igjen, forteller Trond Christensen, daglig leder Malerstua, og legger til:

-Vi er en fargehandel, men jeg vil jo også si at utenom om maling, så er vi også ordentlig gode på innendørs solskjerming og gulv. Vi er daglig på hjemmebesøk for å ta mål og gi råd slik at kundene får skreddersydde hjem

For medlemmer og boligselskap

Malerstua er klare for å levere både for medlemmer og proffmarkedet. Og har med årene tilegnet seg god erfaring med å levere blant annet maling til større prosjekt i boligselskap. Deriblant borettslaget Galnåsmyra i Bodø, som også er Nordlands største borettslag.

-Våre medlemmer etterspør medlemsavtaler med byggevarer. Her kommer jo Malerstua inn, med lokal forankring og sin ekspertise som fargehandel og ikke minst med godt utvalg på både gulv og solskjerming. Så opplever jeg gjengen på Malerstua som svært fremoverlent og serviceinnstilte. Så dette er en medlemsavtale mange medlemmer, og boligselskap, vil få stor glede av, sier rådgiver i Nobl, Øystein Wasmuth.

Nyoppussede lokaler

Malerstua holder til i Verkstedveien 7 i Bodø, med hele 500 flotte kvadrat med butikk. De nyoppussede lokalene var med å gjøre Malerstua til årets butikk i Fargerike-kjeden i 2018. Det er lett å forestille seg, for lokalene er svært innbydende, det er lyst og åpent med godt utvalg. Og gjengen som jobber yter svært god service, og er daglig på hjemmebesøk hos kunder for å ta mål til solskjerming eller komme med gode råd til gulv, maling og tapet.

 

Medlemsfordel fargerike malerstua bodø

*Rabatt til medlemmer gjelder på lagervare i butikk, gjelder ikke varer på salg og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 • 20 % rabatt på solskjerming
 • 15 % rabatt på gulvbelegg 2-3-4 meter bredde, også våtrom
 • 15 % rabatt på teppeløpere
 • 15 % rabatt på gulvunderlag
 • 7 % rabatt på parkett, klikkvinyl, laminat, Wicanders kork
 • 12 % rabatt på maling, inne og ute
 • 15 % rabatt på malerverktøy
 • 12 % rabatt på tapet
 • 50 % rabatt på hjemmebesøk
 

Fargerike Malerstua Bodø har dyktige rådgivere som hjelper deg med fargevalg, tapet, solskjerming mm.