Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Ny innlogging med sikker ID

Ny innlogging med sikker ID og Min Side

Publisert 09.03.2018 | Tekst: Øystein Wik

Fra i dag har vi oppgradert sikkerhetsnivået på våre portalløsninger. For de aller fleste vil man ikke merke at det er kommet en ny innlogging annet enn nytt innloggingsbilde dersom man går inn via nobl.no

Noen vil oppleve å måtte lage nytt passord som er sikrere. Les om kravene til passord og tilgang til Min Side her.

App

Innlogging via gammel Bodø BBL App er ikke lengre mulig. Denne blir avviklet siden den ikke tilfredsstiller våre nye sikkerhetsnivå.

Hvis du ønsker å gå inn gjennom app må du bruke den som heter Nobl. Her kan du logge inn til portal via Min Side knappen og velge portal. Appen blir oppgradert i løpet av det neste døgnet slik at innlogging blir enklere.

Last ned appen fra App Store eller Google Play:

 

Logo Google Play

 

Last ned fra App Store

 

Min Side

Når du er innlogget har du nå fått tilgang til en utvidet funksjonalitet gjennom min side. Her får du enkelt oversikt over informasjon som er tilpasset deg ut fra dine ulike roller i Nobl. Er du styreleder, beboer eller medlem vil informasjonen som vises deg være tilpasset deg personlig. Du får en hurtig tilgang til ulike menyer som tar deg lengre inn i portalløsningen eller til medlemssider.