Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobls nye trainee

Caroline fra Bodø er Nobls nye trainee

Mandag 19. august startet trainee Caroline Joakimsen (26) sin nye hverdag i Nobl. Engasjementet gir henne en unik mulighet til nye utfordringer og erfaringer, for Nobl betyr det tilgang på fersk kompetanse og nye impulser.

Publisert: 23.08.2019

Bodø, Bergen og Winchester

Med seg til Nobl har Caroline bred faglig kompetanse. Studieforløpet startet ved Nord Universitetet i Bodø med statsvitenskap, før ferden gikk til Universitetet i Bergen hvor hun fullførte en bachelorgrad i samfunnsøkonomi. Masteren med økonomistyring som hovedprofil tok hun ved Handelsøgskolen i Bodø, og ankommer Nobl som rykende fersk siviløkonom. I tillegg ble det et halvt år med utveksling i Winchester i England, en halv times ferd sørøst for London.

Trainee i Salten

Caroline er tilknyttet traineeprogrammet til Trainee i Salten. Programmet koordineres av Kunnskapsparken Bodø og har i over 10 år matchet nyutdannede toppkandidater med bedrifter som søker ung hjernekraft.

-Det er vel flere grunner for at jeg valgte trainee-programmet. Jeg hadde hørt veldig mye bra om ordningen fra bedrifter og tidligere traineer. Så jeg ser på det som en fin måte til å finne ut hva jeg ønsker å jobbe videre med nå etter endt studie, forteller Caroline.

I tillegg til muligheten til å jobbe i en eller flere bedrifter i løpet av programmets 22 måneders varighet, gis kandidatene oppfølging av veileder og samlinger sammen med andre traineer.


 

Caroline Joakimsen, Trainee Nobl

-I programmet får man oppleve jobbhverdagen og samtidig prøvd seg på flere ulike oppgaver. Jeg ser på traineeprogrammet som noe litt mer variert enn hva en fast ansettelse i en bedrift ville vært.

Matchmaking

Selv om kontakten mellom aktuelle traineekandidater og bedrifter koordineres av en tredjepart, Kunnskapsparken Bodø, er det opp til kandidaten og bedriften å finne ut om de er rette for hverandre.

-At det ble Nobl er nok litt tilfeldig. I traineeordningen skriver man en åpen søknad, så tar de bedriftene som er interessert kontakt. Jeg er veldig fornøyd med at det ble Nobl, jeg opplever det som en bedrift med mange ulike muligheter og på flere ulike avdelinger slik at jeg får holde på med mye forskjellig.

I Nobl skal Caroline i utgangspunktet jobbe under stabs-avdelingen, og hun har allerede første uken begynt arbeidet med blant annet analyse og regnskap på konsernnivå.