Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobl styrker eiendomsmeglingen med DNB-samarbeid

Nobl styrker eiendomsmeglingen med DNB samarbeid

 

Fra 1. januar blir Garanti Eiendomsmegling i Bodø en del av DNB Eiendom. Garanti Eiendomsmegling er en avdeling i Boligbyggelaget Nobl, og fra 1. januar 2018 vil det være DNB Eiendom som vil betjener denne funksjonen hos Nobl.

Vi ser at vi samlet sett kan styrke vår posisjon i markedet, og tilby medlemmene et bedre produkt sier Adm. Dir i Nobl Mona Liss Paulsen.

Samtidig vil dette gi medlemmene våre en bedre tilgang til ulike meglerkontor, og vi får en større kapasitet på salg av våre nye boliger fortsetter hun.

Regionsjef i DNB Eiendom Harald Hansen er svært fornøyd med det nye samarbeidet. Nobl er en viktig utvikler av nye boligprosjekt. Lokalkunnskap, engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy for salg av bolig har gjort oss til Bodøs foretrukne megler. Sammen med Nobl sin kunnskap om alle boligene de forvalter vil det gi de som skal kjøpe eller selge bolig et enda bedre produkt.

I Nordland har DNB Eiendom kontorer i Mo i Rana, Sortland, Svolvær og i Bodø. Dette vil bli det tredje kontoret i Bodø siden DNB Eiendom om noen dager åpner nytt kontor i Hunstadsenteret i tillegg til deres eksisterende kontor i Moloveien.

Samlet er dette de tyngste aktørene innenfor salg av nye boliger i Bodø og DNB Eiendom befester sin posisjon som den ledende selger i nye boligprosjekt.

I praksis vil dette bety at DNB Eiendom åpner i ny avdeling i Nobl sine lokaler.

Vi skal vi i fellesskap skal kunne tilby kundene og medlemmene et enda bedre produkt er konklusjonen fra Paulsen og Hansen.