Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:

Nylansering! Nobl Strøm

Flere av våre medlemmer opplever nå at strømkostandene tar en større del av budsjettet enn tidligere, og timingen på lansering av en ny strømavtale for Medlemmer og Boligselskap kunne ikke passet bedre.

Publisert 12.03.2019

Vi har tatt en prat med rådgiver i Nobl, Øystein Wasmuth, for å høre hva grunnen er til at det nå er inngått en strømavtale som medlemsfordel.

– Vi er stadig på leting etter medlemsfordeler som er relevant for våre medlemmer. Denne gangen falt valget på Polar Kraft med sitt unike strømkonsept som vi har døpt «Nobl Strøm». Strømavtalen er svært fordelaktig på pris og gir samtidig 2% medlemsbonus. Når vi samtidig ser at Polar Kraft er etablert lokalt både i Bodø og Svolvær hvor vi også har store deler av våre medlemmer, ble det en svært god match, sier Wasmuth.

– Avtalen er den samme strømavtalen som Boligbyggelaget Usbl i Oslo har hatt i over 2 år med svært gode erfaringer. Usbl har over 100.000 medlemmer og har erfart at både pris, service og medlemsbonus har gitt svært tilfredse medlemmer. Dette ønsker vi skal bli tilfellet også i Nobl. Vi lanserer nå avtalen mot både Medlemmer og Boligselskap (Borettslag, sameier m.m). I tillegg har Polar Kraft etablert et godt samarbeid med OfficeLink på ladestasjoner til borettslag. Dersom kundene har Nobl Strøm får de en redusert kostnad på installasjon av ladeløsning til sitt lag, oppsummerer Wasmuth.

Vi tok kontakt med Polar Kraft v/salgssjef Frank Sundermeier for å høre hva denne avtalen betyr for dem.

–  Strømavtaler mot boligbyggelag er noe vi har lang og god erfaring med. Grunnen til at vi har vunnet avtaler med Nobl, Usbl, OMT BBL, Larvik BBL, Skien BBL i tillegg til rammeavtalen til Boligbyggelagets Partner er at vi har skjønt hva som skal til for å treffe behovet til både Medlemmene og Boligselskapene. Enkelhet, trygghet, gode priser over tid og personlig oppfølging er nøkkelen. Spesielt ser vi at vi har truffet med avtalene mot borettslagene. Her har vi erfaringer som viser at det kan spares flere 10-tusen kroner i året bare ved å bytte til medlemsfordelen – i tillegg får du 2% medlemsbonus både som medlem eller som borettslag, sier Sundermeier.

– Vi har i tillegg fått etablert et nytt kontor i Bodø som vi er svært stolt av. Her ønsker vi at medlemmene skal komme innom for en strømprat eller bare en kaffe. Det er mye prat om strøm for tiden grunnet de høye prisene, og da kan en prat om et komplekst tema fort løse opp i misforståelser samtidig som den trygger strømkostnaden gjennom vinteren.

– Ta kontakt så skal vi sikre at du får en trygg strømkostnad fremover, avslutter Sundermeier.

 

Øystein Wasmuth, markedsrådgiver i Nobl og  Salgssjef Frank Sundemeier i Polarkraft ser frem mot et spennende samarbeid.