Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobl sponser Junkern

Nobl blir stolt sponsor av I.K. Junkeren

Publisert: 11.01.18 


Nobl er stolte av å få bidra til at I.K Junkeren kan fortsette den gode satsningen med godt samfunnsengasjement og breddeidrett.

-Vi er stolte av å kunne bidra til breddeidretten gjennom et samarbeid med I.K. Junkeren. Satsningen på konseptet Verditransport og den totale bredden passer godt med våre tanker om samfunnsengasjement sier Adm Dir i Boligbyggelaget Nobl, Mona Liss Paulsen.

Daglig leder i I.K. Junkeren, Runar Bo Eriksen, er veldig glad for å endelig kunne slippe en av klubbens nye sponsorer:

-Samarbeidet med en solid aktør som Nobl er et viktig bidrag til den breddesatsningen vi gjør i klubben. Junkeren er sertifisert Kvalitetsklubb, et stempel som bekrefter at klubben jobber bra. Vi er en spennende klubb i utvikling, og med planer for fremtiden for å nå et av målene om å bli Bodøs beste breddeklubb. At Nobl vil være med på dette er svært gledelig. Sammen skaper vi minner for livet.

Markedssjef i Nobl, Øystein Wik, tilføyer at det var viktig for Nobl å støtte opp om satsningen på Verditransport:

-At en idrettsklubb tar initiativ til å skape enda trygger oppvekstmiljø er definitivt noe vi ønsket å støtte opp rundt. Vi har en visjon om å skape trygge hjem, trygge og gode oppvekstmiljø er definitivt en del av dette.

Nobl har i mange år både støttet barneidrett og toppidrett. En organisasjon som både bygger folk sine hjem og skal hjelpe til å forvalte disse hjemmene i generasjoner, må også ha et forhold til bomiljøet utenfor huset.