Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobl sponser Bodø/Glimt

Nobl sponser Bodø/Glimt

Fotballklubben Bodø/Glimt skal spille med Nobl-logoen på ryggen resten av sesongen 2017.

Styreleder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, Administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen og styreleder i Nobl, Mads Torrisen, var på plass på Aspmyra mandag 28. august for å signere avtalen som gjør Nobl til ny hovedsponsor for Bodø/Glimt.

Nobl og Bodø/Glimt har begge som målsetning å bygge og representere Nordland, og representerer begge en stolt tradisjon og gode verdier.

-Glimt og Nobl er to aktører som er opptatt av å bygge og utvikle nordlandssamfunnet, og vi er glade for at avtalen er på plass forteller Thomassen.

Navneskifte og Nordlandsperspektiv

Overgangen fra Bodø Boligbyggelag til Boligbyggelaget Nobl markerer et sterkere fokus på Nordland for boligbyggelaget. – Det var viktig for oss å finne en aktør som står sterkt i Nordland og er med på å bygge landsdelen, forklarer Paulsen.

-Ryggen til glimtspillerne er Nord Norges mest attraktive annonseplass. Nobl og Glimt representerer stolthet i Nordland, og passer godt sammen, legger Torrisen.

Avtalen varer i første omgang ut sesongen 2017.