Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobl sponser Bodø/Glimt

Nobl sponser Bodø/Glimt

Fotballklubben Bodø/Glimt skal spille med Nobl-logoen på ryggen resten av sesongen 2017.

Styreleder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, Administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen og styreleder i Nobl, Mads Torrisen, var på plass på Aspmyra mandag 28. august for å signere avtalen som gjør Nobl til ny hovedsponsor for Bodø/Glimt.

Nobl og Bodø/Glimt har begge som målsetning å bygge og representere Nordland, og representerer begge en stolt tradisjon og gode verdier.

-Glimt og Nobl er to aktører som er opptatt av å bygge og utvikle nordlandssamfunnet, og vi er glade for at avtalen er på plass forteller Thomassen.

Navneskifte og Nordlandsperspektiv

Overgangen fra Bodø Boligbyggelag til Boligbyggelaget Nobl markerer et sterkere fokus på Nordland for boligbyggelaget. – Det var viktig for oss å finne en aktør som står sterkt i Nordland og er med på å bygge landsdelen, forklarer Paulsen.

-Ryggen til glimtspillerne er Nord Norges mest attraktive annonseplass. Nobl og Glimt representerer stolthet i Nordland, og passer godt sammen, legger Torrisen.

Avtalen varer i første omgang ut sesongen 2017.