Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Aktiver medlemskortet og last ned appen

Derfor bør du være BBL-medlem

Medlemskontingenten sparer du raskt inn igjen om du benytter deg av rabattene og bonusordningen du får gjennom fordelskortet ditt.

Som medlem i BBL har du tilgang til en rekke gode fordeler.

Din viktigste medlemsfordel er forkjøpsretten på 90.000 boliger over hele Norge, slik at du går foran i køen når du finner drømmeboligen. En annen viktig fordel er de gode rabattene og bonusordningen du får ved å bruke medlemskortet hos en rekke forhandlere - både lokalt og nasjonalt.

 I 2016 sparte BBLs medlemmer over 500.000 kr i bonus gjennom bruk av medlemskortet. I tillegg til bonusen har medlemmene som har fremvist medlemskortet hos tilknyttede forhandlere, spart store summer i rene rabatter direkte i butikken.

Har du ennå ikke aktivert medlemskortet ditt, bør du gjøre det nå, slik at du også kan nyte godt av fordelene du får ved å være BBL-medlem. Det gjør du enkelt ved å fylle inn medlemsnummeret ditt her.

 

Når du handler hos forhandlerne vi samarbeider med, kan du med god samvittighet dra frem ditt medlemskort eller BBL-appen og få et hyggelig avslag i prisen.  

For full oversikt over forhandlere som gir rabatt og bonus til BBL-medlemmer, kan du trykke her.

BBL-appen guider deg til nærmeste medlemsfordel

Har du lastet ned medlemsappen for mobil? Her får du listet opp alle medlemsfordelene, se på kartet hvor langt du er fra et godt tilbud og kan få varsel når nye medlemsavtaler lanseres. På appen kan du også sjekke BBLs nyboligprosjekter og du kan se boliger på forkjøp. 

I mylderet av rabattavtaler og kundeklubber er det fort gjort å miste oversikten over hvor en kan få bonus som BBL-medlem. Men fortvil ikke, for om du registrerer kontonummeret som er tilknyttet ditt debet-kort i BBL-appen, registreres bonus automatisk hos brorparten av leverandørene som leverer medlemsfordeler. 

Last ned app her: