Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Medlemsavtale Bodø Industri

Ny medlemsavtale med Bodø Industri 

Nå får alle Nobl-medlemmer 15% rabatt på tjenester hos Bodøs sannsynlig vis eneste skomaker.

Publisert: 03.09.2018 Tekst: Øystein Wasmuth

Hos Bodø Industris skomaker får du tettet fjellskoene, skiftet hæl på bunadsskoene eller formet golfskoene så du slippe blemmer og gnagsår. I tillegg kan du få reparert det meste med søm: vesker, sekker, bagger, dokumentmapper, små presenninger, enkle sømmer på saler og hoppeslott.

Alt dette med eksklusiv Nobl-rabatt!

 
Fred Neuberg, Skomaker Bodø Industri
 

Arbeidet utføres av Fred Neuberg hos Bodø Industri. Fred er 4. generasjons skomaker med over 40 års erfaring i faget. Dermed kan du være sikker på at arbeidet blir utført med kyndig hånd.

Du finner skomakeren i Bodø Industris reparasjonsavdeling i Snekkerveien 3 i Bodø.

Bodø Industri skaper arbeidstakere

Bodø industri er en arbeidsmarkedsbedrift med visjonen «Vi skaper arbeidstakere». Bedriftens formål er å styrke den enkelte deltakers forutsetninger og muligheter for fremtidig jobb eller utdanning gjennom å bistå med arbeidsformidling. I 2017 ble 629 personer avsluttet fra ulike tiltak, kurs eller språkpraksis i Bodø Industri.

Tjenester til boligselskap

Bedriften har 5 produksjonsavdelinger, deriblant nærmiljøavdeling som leverer lette vaktmestertjenester, hagearbeid og enkle flytteoppdrag til boligselskap. Avdelingene er bygd opp med tanke på å gi god og varier attføring, men skal samtidig være konkurransedyktig og levere varer og tjeneste i det profesjonelle markedet.