Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:

Pengene får fort bein å gå på når nettene blir lange og kulda setter inn. For nå er tiden inne for å kjøpe julegaver til unge- og venneflokken sin. Virke anslo i 2015 at Kari og Ola Normann brukte over 6000 kr. på julegaver - det er en voksen sum. Ved siden av å gi en formaning om måtehold, vil vi minne deg om å aktivt bruke dine medlemsfordeler for å spare penger.

Som BBL-medlem med aktivert medlemskort har du krav på rabatt og bonus hos en rekke forhandlere, blant annet Lampehuset, Bohus, G-MAX, G-sport, Tilbords, Expert, K Hansen Optik og Byggmakker Gunvald Johansen. Men husk at du må selv fremvise kortet i kassen.

Handletips 

Et lite shoppe-tips fra oss: Vi har satt ut påminnere om hvor du har medlemsfordeler. Se etter oppslaget med boligbyggelagenes medlemsfordeler i butikken.

 

 

Finn nærmeste gode tilbud

Har du lastet ned medlemsappen for mobil? Her får du listet opp alle medlemsfordelene, se på kartet hvor langt du er fra et godt tilbud og kan få varsel når nye medlemsavtaler lanseres. På appen kan du også sjekke BBLs nyboligprosjekter og du kan se boliger på forkjøp. 

Last ned app her: