Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Gi et medlemskap i Nobl som konfirmasjonsgave

Gi medlemskap i Nobl som konfirmasjonsgave

Tenk smart, tenk alternativt! Med medlemskap i Nobl får konfirmanten en stor fordel den dagen hun eller han skal ut i boligmarkedet. 

I dag regnes ingen som voksen ved konfirmasjonsalder, men som konfirmant begynner nok mange å tenke for alvor på hva voksenlivet innebærer. Dagen hvor redet endelig skal forlates, er snart innen rekkevidde. Da blir det å ha en reell sjans i boligmarkedet alfa omega.

Vi sier at bolig er din viktigste gode, og vi tror et medlemskap i BBL vil gi den som trer inn i voksenlivet en god mulighet til å reflektere over nettopp det. For, et medlemskap i Bodø Boligbyggelag i dag, er en liten investering som kan gi enorm gevinst i morgen.

Ikke bare i Bodø, Salten og Nordland

Igjennom Storbysamarbeidet kan medlemskap i Bodø Boligbyggelag brukes til å melde forkjøp på bolig i byer som Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. I Trondheim kan medlemskap i BBL også brukes til å melde fortrinnsrett på studentbolig.

Gaven som fortsetter å gi så lenge du måtte ønske

Med gavemedlemskap er det absolutt null sjans for å komme med samme gaven som andre. Har noen vært deg i forkjøpet(!) vil du få beskjed av oss umiddelbart. Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å være betaler på gavemedlemskapet. Slik blir et medlemskap i konfirmasjonsgave gaven som fortsetter å gi, så lenge du måtte ønske.