Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:

Gratis fotballskole for barn


Som sponsor av FK Bodø/Glimt har Nobl fått lov å tildele 30 plasser på FK Bodø/Glimt og Coop Nordlands fotballskole for barn. 

Fotballskolen er gratis, avholdes torsdag 16. august i regi av Coop Nordland og FK Bodø/Glimt. Fra klokken 10:30-15:00 på Aspmyra kunstgressbane, for aldersgruppen 7 år til 12 år

OBS: Medlemskap i Nobl er ikke påkrevd.


OPPLEGG


Første økt - TRENING
Lunsjservering til barna 
Andre økt - MINITURNERING 

Instruktører vil være spillerutviklere og spillere fra Glimt-akademiet. A-lagsspillere kommer til den andre økten, og vil være lagledere under turneringen. 


Til påmeldingsskjema

 
Ved å melde på barnet samtykker foreldre/foresatte til at opplysningene blir videreformidlet fra Nobl til FK Bodø/Glimt og Coop Nordland som er ansvarlige for arrangementet.
Nobl vil slette alle personopplysninger så fort påmelding er videresendt til Bodø/Glimt og Coop Nordland og ikke videreformidle personopplysninger på noen måte til andre parter.