Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Første møte med Ramsalt-tomta

Første møte med Ramsalt-tomta

Solrik og klar høstdag i Bodø ga Ramsalt-interessenter unik mulighet til å oppleve sitt potensielt nye hjem.

Publisert: 11.09.2018 Tekst: Øystein Wasmuth

Spente Ramsalt-interessenter fikk søndag 9. september muligheten til å oppleve Ramsalt fra innsiden. Entreprenøren Skanska åpnet deler av tomten for dem som ønsket å ta turen opp i etasjene i bygget.

Høyere enn man skulle tro

Ramsalts andre etasje er den første etasjen for bolig. Her er gulvet hele 7.5 meter over kaipromenaden. Tar du vanlig takhøyde på bolig i betraktning, rundt 2.4 meter, tilsvarer det å stå i byggets andre etasje omtrent som å stå i fjerde etasje i en enebolig. Det gir et spennende perspektiv når du ser ut over havna i Bodø. 

 
Produksjonsleder Ronny Hatch i passiar med Ramsalt-interessent
 

Kyndig veiledning

Gjestene ble geleidet rundt i etasjene i strålende høstvær av prosjektmegler fra DnB, Pål Martin Arntzen sammen med Skanskas to utsendte menn, Prosjektingeniør Even Nyhus og Produksjonsleder Ronny Hatch. For anledningen var bygget åpnet for ferdsel i byggetrinn 1 opp til fjerde etasje.

Iført verneutstyr fra topp til tå i henhold til krav om sikkerhet på byggeplass, ble det en annerledes måte å oppleve sitt potensielt nye hjem på.

 
 

Ønsker du å bo i Ramsalt?

Ta kontakt med:

Prosjektmegler Pål Martin Arntzen

Tlf.:  91 39 91 47
E-post:  pal.martin.arntzen@dnbeiendom.no

Eller

Eiendomsmegler Bjørn Harald Sandvik

Tlf.:  91 60 52 09
E-post:  bjorn.harald.sandvik@dnbeiendom.no