Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Fordeler med BBL-appen

Derfor bør du bruke BBL-appen

Vår app samler alle dine medlemsfordeler på ett og samme sted. Se hvordan du laster den ned og bruker den her!

På appen finner du til enhver tid oversikt over aktuelle tilbud kun for medlemmer og de generelle medlemsfordelene du har gjennom ditt medlemskap. Du kan også gå inn og se alle boliger vi har til salgs i BBL og hvilke boliger som er på forkjøpsrett akkurat nå. Du finner også verktøy for boligkjøp, som lånekalkulator og sammenligning av renter, samt informasjon om våre nye prosjekter.

Med appen trenger du ikke lenger ha medlemskortet ditt med deg fysisk, kortet og koden til scanning ligger klart inne i appen. Her finner du også hvor mye du har samlet opp i bonus, og all informasjon som er registrert på deg og ditt medlemskap.

All kontaktinfo til oss i BBL ligger selvfølgelig også her. Kort sagt, alt du trenger for å få best utbytte av ditt medlemskap, finner du på BBL-appen.

Slik laster du ned appen

Har du ikke appen på mobilen din allerede, får du en steg for steg guide til hvordan du laster den ned her.

1. Søk på «BBL medlem» i App-Store eller Google Play og trykk på «Hent»

2. Åpne appen på mobilen din og trykk på «Logg inn»

3. Om det er første gang du logger inn i systemet vårt, trykker du på «Ny bruker» og følger stegene videre. Har du registrert mailadresse og passord tidligere, legger du det bare inn i feltene her og trykker på «Logg inn».

4. Nå er du inne i appen og kan bruke de ulike menyene du finner her. 

5. Ved å trykke på «Min side» nederst i høyre hjørne, kan du oppdatere informasjonen om deg selv, din bolig og følge med på oppsamlet bonus.

6. Trykker du på «Vis medlemskort» øverst til høyre i menyen, får du tilgang til ditt vanlige medlemskort som enkelt kan framvises hos forhandleren for rabatt og bonus.