Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Forbedret medlemsavtale med Haneseth

Forbedret medlemsavtale med Haneseth Bodø

Haneseth Bodø AS kan nå tilby en forbedret rabattavtale for Bodø Boligbyggelags medlemmer.

Benytt din medlemsfordel hos Haneseth Bodø

 

Som BBL-medlem får du rabatt på timespris og på materiell. Ny timespris på servicejobber er kr. 950,- (ordinær pris kr. 1169,- inkl. moms) og 30% rabatt på materiell (tidligere 25%).

Haneseth har i en årrekke hatt en rabattavtale for BBLs medlemmer. For BBL er Haneseths tilstedeværelse i porteføljen av medlemsavtaler av stor betydning. En lokal aktør som i tillegg til å gi BBLs medlemmer eksklusiv rabatt, også har vært en god faglig støttespiller for BBL og en viktig aktør i lokalmiljøet.

Tiden hvor det å gjøre avtale med en håndverker, som før i tiden betydde at håndverkeren møtte opp «i løpet av 2-3 uker», er nå en saga blott. Når du bestiller elektriker fra Haneseth får du avtalt fast dato og klokkeslett for når fagmannen skal møte opp hos deg. Elektrikeren fra Haneseth kommer til fastsatt tid.