Begrenset bemanning på kontorene grunnet utviklingen i Korona-pandemien

På bakgrunn av nasjonale tiltak grunnet Korona-pandemien har vi begrenset bemanning på våre kontor i Bodø og i Svolvær. Vi ber derfor om at du ikke besøker våre lokaler om det ikke er høyst nødvendig. Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon: 75 50 67 00 og e-post: nobl@nobl.no.

 

Mest relevante sider:

Har du bonus til gode?

I 2018 tjente Nobls medlemmer opp over 700 000 kr i bonus ved bruk av medlemskortet. Har du husket på å hente ut din bonus fra Nobl?

Publisert: 24.01.2019

Penger stående på bonuskontoen kan ikke brukes eller forrente seg før du har overført dem til bankkontoen din. Men, å overføre bonus er gjort i en håndvending. Du kan enten logge deg inn på Min side eller trykke på utbetal under Din bonus i mobilappen. Merk at det kan ta opptil 5 virkedager fra du gjennomfører utbetalingen, før bonusen er på din bankkonto.

Husk riktig kontonummer

Kanskje har du skiftet bank siden sist bonusutbetaling, da er det viktig at du registrerer rett kontonummer på Min Side for utbetaling av bonus.

Du kan endre kontonummer for utbetaling ved å logge inn på Min side og gå til Min profil. Her kan du også legge til flere debet-kort for oppsparing av bonus.

Du kan også endre dette i Nobls mobil-app, trykk på Utbetal bonus, rykk så på Avbryt i dialogvinduet som kommer opp. Du vil nå få opp spørsmål om du ønsker å endre kontonummer for utbetaling. Her trykker du på OK for å gå til siden hvor du kan registrere nytt kontonummer.

Nytt kort i posten hvert år

Vi sender årlig ut nytt medlemskort som en påminner om fordelene du har som boligbyggelagsmedlem. Selv om du mottar nytt kort, trenger du ikke aktivere det nye kortet om du har aktivert og brukt ditt forrige kort i løpet av de siste 3 årene.

Din største medlemsfordel

Din største medlemsfordel i Nobl er forkjøpsrett på over 90 000 boliger i hele Norge. I tillegg har du fortrinnsrett på leieboliger over hele landet - et godt tilbud for blant annet studenter. Og jo lengre du er medlem, jo lengre frem i boligkøen kan du rykke inn. Men, selv om et medlemskap i Nobl har en verdiøkning i form av ansiennitet som tikker og går, bruker de færreste av oss forkjøpsretten mer enn et par ganger i løpet av livet. Det er derfor viktig å være klar over alle fordelene et medlemskap i Nobl gir.

Mens du venter på å ta drømmeboligen på forkjøpsrett er et greit prinsipp å årlig spare inn minst det en betaler i årskontingent ved bruk av medlemskortet. Alle monner drar! De fleste som aktiverer og bruker medlemsfordelene til varer og tjenester som man uansett har behov for, eller har tenkt å unne seg, greier det.

Finn nærmeste gode tilbud

Har du lastet ned medlemsappen for mobil? Her får du listet opp alle medlemsfordelene, se på kartet hvor langt du er fra et godt tilbud og kan få varsel når nye medlemsavtaler lanseres. På appen kan du også sjekke Nobls nyboligprosjekter og du kan se boliger på forkjøp. 

Last ned app her: