Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Årets første medlemsblad

Nobl medlem nr. 1 2019

I årets første medlemsblad er nå ute hos medlemmene, og vi har mye god lesing til deg. Bladet kan du lese elektronisk i ruten lengre ned på siden.

Publisert: 21.03.2019

Vi lanserer 3 gode medlemsfordeler: Kjøkkenleverandøren Designa, Nobl Strøm og utvidet avtale med DNB hvor både bank- og meglertjenester inngår. I tillegg får du en sniktitt på Nobls nye prosjekt Reinsletta Allé, innsikt i hvordan fjernvarmeanlegget på Rønvikjordene i Bodø fungerer og hvordan styret i Einmoveien borettslag de siste årene har renovert borettslaget for å være bedre rustet til fremtiden.

Ønsker du ikke lengre å motta Nobl medlem i posten, men for eksempel heller vil motta bladet digitalt til din e-post, kan du melde i fra her:

Avmelding Nobl medlem i posten