Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, oppfordrer vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl på det sterkeste om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning. Benytt e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
 1. Forside
 2. Nye boliger
 3. Reinsletta AlleReinsletta Allé

Ragnar Schjølbergsvei 1 -5
Pris 1 950 000 - 9 900 000
Størrelse 33–127 m2
Soverom 1–3

 

Er du ikke medlem i Boligbyggelaget Nobl kan du melde deg inn her: 

Bli medlem

 

Vi tilbyr byttesikring


Byttesikring er en garanti for at du ikke blir sittende med store og doble rentekostnader på lån mellom kjøp og salg av bolig.

Utbygger dekker rentekostnadene på din nåværende bolig fra overtakelsen frem til du har solgt den nåværende boligen din.

I Reinsletta Allé dekker utbygger renteutgifter inntil NOK 7 500 per måned i inntil 6 måneder. Det eneste du må gjøre er å legge din nåværende bolig ut for salg minimum 4 måneder før overtakelsen.

*16.04.2020, gjelder de 10 neste salgene
 

Kontakt salgsansvarlig Nobl:


Thomas Normann

Salgs- og markedssjef Nobl

Tlf.: 40 30 30 90

E-post: tn@nobl.no


 

Bo i historiske omgivelser

Grønt og rolig, noen hundre meter fra byens puls.

Mellom frodige bjørketrær ligger Reinsletta Allé. Her bygger vi flotte leiligheter fordelt over fire bygg, med skjermet beliggenhet og nærhet til det meste Bodø har å by på.

Kvalitet 

Boligene blir lyse og moderne med store vindusflater. Her kan du velge mellom ett til fem roms leiligheter med areal fra 33 til 127 m2. Leilighetene er utarbeidet svært arealeffektive, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Det vil være balkong eller markterrasse på samtlige leiligheter, hvorav noen vil få innglasset balkong som kan åpnes om det skulle bli for varmt på sommeren. Under alle fire byggene er det avsatt underjordisk parkeringskjeller med felles nedkjøring, og heis opp i etasjene. Prosjektet vil også inneholde én utleieleilighet som beboerne står fritt til å disponere seg imellom. 

Solforhold

For å oppnå best mulig boforhold, er de fire byggene plassert på tvers av eiendommen. Det er lagt stor vekt på solforhold, samt å ivareta områdets frodige grøntarealer. Husene blir oppført som lavblokker slik at det skal passe inn med villabebyggelsen rundt. Det er lagt opp til store grønne fellesområder mellom byggene, som skal bidra til å skape et hyggelig bomiljø. Breidablikk er nærmeste nabo, og det har spilt en stor rolle under utviklingen av prosjektet. Byggets utseende og bekledning er nøye gjennomtenkt for å samspille med det særegne uttrykket til Breidablikk.

 • Godt utvlag Leilighetene har fra 1 til 3 soverom, med størrelse fra 33 til 127 m2
 • Perfekt beliggenhet I Reinsletta Allé bor du 1.5 km unna marka og 1.5 km unna sentrum
 • Parkeringsplass Parkeringsgarasje i kjeller. Parkering på oppmerkede plasser utenfor lavblokkene. 
 • Lading for El-bil Det blir mulighet for lading av el-bil på anviste plasser.
 • Fjernvarme Reinsletta Allé får levert energieffektiv, kortreist fjernvarme fra Keiseren.

 
foto fra tomta til reinsletta alle 22 februar

Her kan du følge med på fremdriften på tomten til Reinsletta Allé. Bildet oppdateres ukentlig - 22.02.2021

Beliggenhet

Reinsletta Allé ligger idyllisk til langs Ragnar Schjølbergsvei, og grenser mot Reinslettveien mot nord og Gjerdåsveien mot sør. Midt i smørøyet? Her bor du sentralt, og lettvint med alt du trenger i umiddelbar nærhet.

I en radius på 1,5 km kan du ta deg til:

 • Bodø sentrum

 • City Nord

 • Jernbanen

 • Maskinisten

Om du ønsker deg lengre ut av byen er Herredshuset et knutepunkt for kollektivnettet i Bodø. Her kan du hoppe på buss i de fleste retninger, dette bare 250 meter fra dørstokken i Reinsletta Allé.