Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:Ramsalt

Sjøgata 29 - 33
Pris 1 700 000- 9 900 000
Størrelse 31,6–151 m2
Soverom 1–4

Byleiligheter med utsikt mot naturen

Plassert langsetter Bodøs nye bypromenade har mange av leilighetene i Ramsalt utsikt mot havet, de vakre Børvasstindene og Landegode. Ramsalt vil ha noe for alle.

I underetasjen blir det et moderne parkeringsanlegg med mulighet for lading av elbil. I de nederste etasjene har vi ambisjoner om å skape et godt og levende gatemiljø og en alternativ møteplass i sentrum. Det planlegges til og med en gjestebrygge like ved for de som er glade i båtlivet. Ramsalt er nytt og herlig sted hvor du har alle fasiliteter og servicetilbud i byen rundt deg samtidig som du har tilgang på naturen.
  • Salgs- og markedssjef Nobl 

    Thomas Normann

    Tlf 403 03 090

 

Vi tilbyr byttesikring


Byttesikring er en garanti for at du ikke blir sittende med store og doble rentekostnader på lån mellom kjøp og salg av bolig.

Utbygger dekker rentekostnadene på din nåværende bolig fra overtakelsen frem til du har solgt den nåværende boligen din.

I Ramsalt dekker utbygger renteutgifter inntil NOK 10 000 per måned i inntil 6 måneder. Det eneste du må gjøre er å legge din nåværende bolig ut for salg minimum 1 måned før overtakelsen.

*16.04.2020, gjelder de 10 neste salgeneKvaliteter

De moderne byleilighetene legger vekt på kvalitet med praktiske og gode løsninger. Alle leilighetene vil få parkett i gang, kjøkken, stue og soverom.

Badet vil få sklisikre fliser på gulvet og flislagte vegger. For optimal oppvarming og energisparing vil alle rom, unntatt soverom ha vannbåren varme, samt tappevann som leveres via fjernvarme. Alle leiligheter får også porttelefon med toveis tale, med mulighet for fjernåpning av dør. Alle leilighetene, ekskl. 1-roms, får egen parkeringsplass og egen sportsbod. Mange av leilighetene vil også få egen balkong, og noen har egen takterrasse. Det vil også blir en herlig felles takterrasse i blokk A og E.

Beskrivelsen er foreløpig. Endringer kan forekomme ved detaljprosjektering.