Gå til hovedinnhold

Nobl deleie

Gå fra leie til eie med Nobl deleie. Du kan kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele.

Med Nobl Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele.

Det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet med dagens boligpriser, spesielt for de som mangler egenkapital. Nobl deleie senker terskelen, slik at du som Nobl-medlem får muligheten til å eie og bo din egen bolig.

Hva er Nobl deleie?

Med Nobl deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for Nobl sin andel av boligen. Du må kjøpe minst 50 prosent av boligen, utenom det kan du selv velge hvor stor eierandel du ønsker å kjøpe. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel – inntil du eier hele boligen selv.

Hvordan fungerer Nobl deleie?

Med Nobl deleie kjøper du en bolig sammen med Nobl og får hele boligen for deg selv. Du og Nobl vil da eie boligen sammen i et sameie, og boligen må være der du selv skal bo. Du kan velge å kjøpe 50-90 prosent av boligen, og Nobl beholder den eierandelen du ikke kjøper.

For å kjøpe med Nobl deleie trenger du egenkapital. Kravet til egenkapital er 15 prosent av den totale kjøpesummen på andelen. Kjøper du 50 prosent av en bolig til totalt fire millioner, er den totale kjøpesummen på din andel to millioner kroner. Da må du ha en egenkapital på 300.000 kroner.

Gå fra leie til eie med Nobl

Nobl deleie tilbys i alle nye boligprosjekter med borettslagboliger (?). Ordningen er tilgjengelig for alle som skal kjøpe primærbolig – det du trenger er egenkapital for den andelen du ønsker å kjøpe, et finansieringsbevis og et Nobl-medlemskap. Med Nobl deleie kan du gå fra leie til eie og komme deg inn på boligmarkedet.

Her finner du boligprosjektene som tilbyr Nobl deleie 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.