Gå til hovedinnhold

Mitt medlemskap

Her får du svar på alt du trenger å vite om medlemskapet ditt og overføre, melde adresseendring eller avslutte ditt Nobl-medlemskap. Her finner du også oversikten over medlemsfordelene vi tilbyr. Er du ikke medlem enda? Da kan du melde deg inn i dag og benytte deg av flere gode fordeler.

 • Min side

  Logg inn på min side og administrer ditt medlemskap. Her finner du ditt medlemsnummer og ansiennitet, du kan se hvor mye bonus du har opptjent og registrere betalingskort for opptjening av bonus.

  Les mer
 • Medlemsfordeler

  Her får du oversikt over dine medlemsfordeler i form av gode tilbud, rabatt og bonus hos en rekke butikker og nettbutikker.

  Les mer
 • Forkjøpsrett

  Forkjøpsretten er din største medlemsfordel i Nobl. Her kan du se og melde forkjøpsrett på våre utlyste boliger og du kan se og melde forkjøpsrett på boliger i Storbysamarbeidet.

  Les mer

Gjør endringer i ditt medlemskap

Ønsker du å overføre medlemskap, endre adresse eller avslutte ditt medlemskap i Nobl kan du gjøre det her.

 • Aktiver medlemskapet og last ned Nobl-appen

  Som medlem i Nobl kan du aktivere medlemskapet og få tilgang på en rekke medlemsfordeler som rabatt og bonus. Du får også Nobl-appen som gir deg tilgang på dine medlemsfordeler og informasjon om medlemskapet ditt rett i lomma.

  Les mer
 • Nobl medlem

  Nobl medlem er vårt medlemsmagasin. Magasinet går ut til våre medlemmer en gang i året og har eksistert siden 1986. Du finner også mange aktuelle medlemsartikler på nobl.no.

  Les mer
 • Utfyllende regler om medlemskap og ansiennitet

  Her får du fullstendig oversikt over dine rettigheter som medlem i boligbyggelaget Nobl samt regler for ansiennitet.

  Les mer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.