Gå til hovedinnhold

Medlem

Her får du svar på alt du trenger å vite om medlemskapet ditt og overføre, melde adresseendring eller avslutte ditt Nobl-medlemskap. Her finner du også oversikten over medlemsfordelene vi tilbyr. Er du ikke medlem enda? Da kan du melde deg inn i dag og benytte deg av flere gode fordeler.

Hva får du som Nobl-medlem?

Forkjøpsrett på over 90 000 boliger i hele Norge
Meld interesse for nye og brukte boliger som kommer for salg. Du går også foran i køen til utleieboliger i de største byene i Norge.

Rabatter og bonus
Få gode rabatter og spar bonus på en mengde varer og tjenester i mange ulike butikker over hele landet, og på nett.

Billigere for deg under 21
Det er ingen medlemskontingent til og med året du fyller 20. Du betaler kun 500 kroner i innmeldingsavgift.

Gjør endringer i ditt medlemskap

Ønsker du å overføre medlemskap, endre adresse eller avslutte ditt medlemskap i Nobl kan du gjøre det her.

 • Min side

  Logg inn på min side og administrer ditt medlemskap. Her finner du ditt medlemsnummer og ansiennitet, du kan se hvor mye bonus du har opptjent og registrere betalingskort for opptjening av bonus.

  Les mer
 • Medlemsfordeler

  Her får du oversikt over dine medlemsfordeler i form av gode tilbud, rabatt og bonus hos en rekke butikker og nettbutikker.

  Les mer
 • Forkjøpsrett

  Forkjøpsretten er din største medlemsfordel i Nobl. Her kan du se og melde forkjøpsrett på våre utlyste boliger og du kan se og melde forkjøpsrett på boliger i Storbysamarbeidet.

  Les mer

Slik fungerer forkjøpsretten

Forkjøpsretten er din viktigste medlemsfordel i Nobl. Med medlemskap i Nobl kan du tre inn i budet som selger har godatt av kjøper, uten å delta på budrunden. Men, du lurer kanskje på hvordan forkjøpsretten fungerer og hva dine rettigheter er?

Storbysamarbeidet

Igjennom storbysamarbeidet kan du melde forkjøpsrett på over 90 000 brukte og nye boliger over hele landet. Du kan også melde fortrinnsrett på leieboliger, deriblant studentboliger. I tillegg har du rabatter og bonuser hos en rekke forhandlere i hele Norge.

 • Aktiver medlemskapet og last ned Nobl-appen

  Som medlem i Nobl kan du aktivere medlemskapet og få tilgang på en rekke medlemsfordeler som rabatt og bonus. Du får også Nobl-appen som gir deg tilgang på dine medlemsfordeler og informasjon om medlemskapet ditt rett i lomma.

  Les mer
 • Nobl medlem

  Nobl medlem er vårt medlemsmagasin. Magasinet går ut til våre medlemmer 1 gang i året og har eksistert siden 1986.

  Les mer
 • Utfyllende regler om medlemskap og ansiennitet

  Her får du fullstendig oversikt over dine rettigheter som medlem i boligbyggelaget Nobl samt regler for ansiennitet.

  Les mer

Snarveier

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.