Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. For styret

Våre tjenester

Interessert?

Ta kontakt!

Hvorfor kjøpe hos oss?

Der andre bare ser en boligmasse som skal driftes og vedlikeholdes ser vi folk sine hjem. Vi er nemlig like opptatt av menneskene som bor i boligene våre som vi er av byggene vi har reist. Dette hjelper oss å ha hjertet med oss når vi gjør jobben vår og holde fokus på langsiktig bokvalitet og trygghet.

  • Spar tid og penger
    Den enkleste måten å spare både tid og penger på, er ved å ta gode avgjørelser på riktig tidspunkt. Med vår lange erfaring og brede kompetanse kan du stole på at vi hjelper deg å drifte boligselskapet på best mulig måte.

  • Du kjøper trygghet og erfaring

    I over 70 år har vi bygget og forvaltet boliger for medlemmene våre og i dag bistår vi over 200 boligselskap med økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning. Vi har bred kompetanse og erfarne ansatte som verdsetter kunnskap, nærhet og engasjement.