Begrenset bemanning på Nobls kontorer

På grunn av regjeringens nye tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset, ber vi deg som ønsker å ta kontakt med Nobl om å IKKE besøke våre kontorer i Svolvær og Bodø. Her vil det være begrenset bemanning i første omgang til 18. januar. Benytt vår e-post nobl@nobl.no, eller kontakt oss pr. telefon på 75 50 67 00

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. For deg
  3. Utleie av bolig

Utleie av bolig i borettslag

Når du bor i borettslag trenger du godkjennelse fra styret i borettslaget for å leie ut boligen din. Boligbyggelaget Nobl må også informeres dersom du leier ut, slik at vi til enhver tid er kjent med hvem som bor i boligen din.

Husk at du i følge borettslagsloven må ha bodd i boligen din i minst ett år før du får lov å leie ut, og du får som regel kun leie ut for tre år om gangen.

Som eier av boligen er det også ditt ansvar å påse at felleskostnadene blir betalt hver måned, og at leietaker ikke bryter borettslagets ordensregler eller forårsaker skader eller annet mislighold overfor borettslaget.

Du melder fra om utleie ved å logge inn på Min side. Velg punktet Utleie i menyen til venstre i skjermbilde.

Søknaden går da til godkjenning hos styret i borettslaget. Er ikke søknaden behandlet inne 30 dager, ansees søknaden som godkjent ihht. Lovverket. Søker mottar krav på gebyr om bruksoverlating (p.t. kr. 749,-) når søknaden er godkjent.