Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. For deg
  3. Overfør medlemskap

Har du opptjent bonus på ditt medlemskap?

Om du har bonus opptjent ved bruk av medlemskortet, vil ikke beløpet videreføres ved overføring av medlemskapet. Husk derfor å utbetale eventuelt bonusbeløp før du overfører medlemskapet.

Logg inn på min side og overfør bonus her

 

Overfør medlemskap

Du kan overføre medlemskapet ditt til et familiemedlem, til ektefelle eller samboer - i rett opp eller nedstigende linje, eller sidelengs. Husk at den som overtar medlemskapet ikke får lenger ansiennitet enn sin egen alder. Dersom medlemskapet skal brukes til å melde forkjøpsrett, bør du beregne én virkedag til overføringen. Medlemskontigenten må være betalt før du overfører, men selve overføringen er gratis. Du kan også bruke dette skjemaet for å overføre et medlemskap knyttet til et dødsbo. Da må du huske å legge ved arvingers godkjenning av overførselen.

Jeg vil overføre medlemskapet fra

Fødselsdato (dd.mm.åååå) gjør at vi enkelt kan finne rett person i våre systemer.

Kopi av innsendt skjema blir sendt til denne e-postadressen.

Bevis på identitet må legges ved. Du kan for eksempel ta bilde av din legitimasjon med mobilen, og laste opp bildet her.

Du kan velge å forbli medlem i Nobl selv om du overfører ditt medlemskap og ansiennitet til andre. Vi vil da opprette et nytt medlemskap til deg slik at du kan benytte deg av gode medlemsfordeler og samle ny ansiennitet. Fyll ut din adresse og postnummer slik at vi er sikre på at vi har oppdaterte opplysninger.

Jeg vil overføre medlemskapet til

dd.mm.åååå

Kopi av innsendt skjema blir sendt til denne e-postadressen.

Du kan overføre medlemskapet ditt til et familiemedlem, til ektefelle eller samboer. Velg fra listen

Dokumentasjon

Dokumentasjon kreves kun ved overføring av medlemskap i forbindelse med dødsfall. Dokumentasjon kan også ettersendes per post til Boligbyggelaget NOBL, Postboks 214, 8001 Bodø.

Ved overføring av medlemskap i forbindelse med dødsfall trenger vi en skriftlig bekreftelse på at overføringen godkjennes av øvrige arvinger. Alle dokumenter kan også ettersendes til eierskifte@nobl.no eller som brev.