Gå til hovedinnhold

Nominer ditt borettslag til Nobls miljøpris 2022

Nobl er i gang med å finne kandidater til miljøprisen 2022. Har ditt borettslag gjennomført tiltak som har bidratt til et godt og helsefremmende bomiljø? Kanskje er det nettopp dere som vinner Nobls miljøpris 2022.

Nobls miljøpris er på 50.000 kroner og skal deles ut hvert år i forbindelse med generalforsamlingen – som i år finner sted på Quality Hotel Ramsalt 7. juni. Nå har juryen startet arbeidet med å finne gode kandidater til prisen og trenger din hjelp.

Stimulere og inspirere

Prisen skal gå til et borettslag som har gjort noe ekstra for miljøet, enten det er sosiale tiltak for å skape et enda bedre nabolag, eller det kan være gode bærekraftige løsninger for et grønnere bomiljø.

– Målet med denne prisen er å stimulere til og belønne nytenking og innsats i borettslagene, som kan være til inspirasjon for andre borettslag. Det kan for eksempel være et borettslag som har etablert en sosial møteplass, laget felles kjøkkenhage eller fått på plass gode bærekraftige tiltak for å redusere klimautslippet, sier administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen.

Samfunnsansvar

Gjennom visjonen «Gode hjem – hele livet» er Nobls viktigste prioritet å sikre gode boliger til våre medlemmer. Samtidig skal vi ta samfunnsansvar gjennom å bidra til bærekraftig utvikling, hvor vi ser miljø, økonomi og sosial utvikling i sammenheng.

– For å lykkes med våre mål, er vi også avhengig av at borettslagene gjør nødvendige grep for å bli «grønnere» på drift og vedlikehold og samtidig ivaretar et godt nabolag. Og det er slike tiltak vi nå ønsker å løfte frem gjennom denne prisen, forklarer Paulsen.

Kriterier for å delta

Alle boligselskaper som er forvaltet av Nobl, kan sende inn forslag. kandidatene til Nobl miljøpris må vise til gjennomførte eller pågående tiltak innenfor ett eller flere av følgende områder:

  • Sosial bærekraft – tiltak som vektlegger det gode bomiljøet, trivsel og samhold
  • Universell utforming – tiltak som vektlegger gode, inkluderende nabolag der alle kan delta
  • Grønn bærekraft – tiltak som reduserer borettslagets økologiske fotavtrykk som mindre energiforbruk og bedre avfallshåndtering
  • Sirkulærøkonomi – tiltak som medfører gjenbruk eller ombruk, som for eksempel bytte- eller deleordninger.

Fyll inn søknaden i dag . Last opp bilder og eventuelt video av borettslagets prosjekt og send inn til oss. Kanskje er det ditt borettslag som vinner 50.000 kroner.

Frist for å sende inn forslag er 27. mai 2022.

 

Nominer ditt borettslag til Nobls miljøpris 2022

Navn på forslagsstiller
Om ønskelig kan du laste opp bilde av prosjektet her
Max. file size: 128 MB.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.