Gå til hovedinnhold

Nobls miljøpris

Har ditt borettslag gjennomført tiltak som har bidratt til et godt og helsefremmende bomiljø? Kanskje er det nettopp dere som vinner Nobls miljøpris.

I fjor var det Borettslag II i Vestbyen ved styreleder Britt Hafsmo og nestleder Ivar Rosland som vant Nobls miljøpris. Hvem vinner prisen i år?

Nobls miljøpris er på 50.000 kroner og skal deles ut hvert år i forbindelse med generalforsamlingen 13. juni.

Stimulere og inspirere

Prisen skal gå til et borettslag som har gjort noe ekstra for miljøet, enten det er sosiale tiltak for å skape et enda bedre nabolag, eller det kan være gode bærekraftige løsninger for et grønnere bomiljø.

– Målet med denne prisen er å stimulere til og belønne nytenking og innsats i borettslagene, som kan være til inspirasjon for andre borettslag. Det kan for eksempel være et borettslag som har etablert en sosial møteplass, laget felles kjøkkenhage eller fått på plass gode bærekraftige tiltak for å redusere klimautslippet, sier administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen.

Samfunnsansvar

Gjennom visjonen «Gode hjem – hele livet» er Nobls viktigste prioritet å sikre gode boliger til våre medlemmer. Samtidig skal vi ta samfunnsansvar gjennom å bidra til bærekraftig utvikling, hvor vi ser miljø, økonomi og sosial utvikling i sammenheng.

– For å lykkes med våre mål, er vi også avhengig av at borettslagene gjør nødvendige grep for å bli «grønnere» på drift og vedlikehold og samtidig ivaretar et godt nabolag. Og det er slike tiltak vi nå ønsker å løfte frem gjennom denne prisen, forklarer Paulsen.

Siste frist for å nominere kandidater er 1. juni.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.