Gå til hovedinnhold

Vil du jobbe sammen med oss i Nobl?

Er du advokat eller jurist som kunne tenke deg å jobbe med tema som borettslagsloven og kontraktsrett? Kunne du tenke deg ett år i kulissene til vakre Lofoten, eller kjenne på pulsen i fylkeshovedstaden med alt Bodø har å by på?

Advokat Benedicte Björkfors (t.v.) og advokatfullmektig Karen Fagervik Omnes i Nobl søker ny kollega til vårt advokatkontor.

En av våre kolleger i Nobl har gjort sitt bidrag til befolknings- og boligveksten i Nordland, og skal ut i svangerskapspermisjon til høsten. Vi søker derfor etter en advokat eller jurist i ett års vikariat fra august eller september 2022.

Er kanskje du den vi leter etter? Ikke nøl med å lese videre.

Søk på stillingen

Velg kontorsted selv

Er det en ting vi har lært etter to år med pandemi, så er det at hvor du sitter og jobber ikke er like viktig som hvem du er som kollega. I Nobl har vi kontorsted både i Bodø og Svolvær, og her står du som søker fritt til å velge om du vil jobbe i kulissene til vakre Lofoten, eller om du vil kjenne på pulsen i fylkeshovedstaden med alt byen har å by på. Nærhet til havet finner du begge plasser. Kort vei til vill og vakker natur likeså.

Fantastisk arbeidsplass

Boligbyggelaget Nobl har et advokatkontor bestående av en advokat og en advokatfullmektig. I tillegg har vi seks forvaltningsrådgivere som bistår boligselskapene i den daglige driften og som du vil jobbe tett sammen med.

– Nobl er en fantastisk flott arbeidsplass. Ikke bare finner du mange trivelige kolleger. Vi har mange utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og her er ingen dager like, sier advokat Benedicte Björkfors.

Les også: Hvordan er det er å jobbe i Nobl?

Kollega, advokatfullmektig Karen Fagervik Omnes, trekker dessuten frem det mangfoldige arbeidsmiljøet i Nobl.

– Vi er 44 engasjerte medarbeidere med høy arbeidsglede i et bredt og spennende kompetansemiljø. Her finner vi gode faglige diskusjoner og vi lærer noe nytt av hverandre hele tiden.

Spennende arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene knyttet til det utlyste vikariatet vil bestå i juridisk rådgivning/advokatbistand internt, samt til boligselskapene. Du vil hovedsakelig jobbe med borettslagsloven, eierseksjonsloven, entrepriserett og kontraktsrett. I tillegg vil deler av stillingen være knyttet til forvaltningsrådgiving og noe kursvirksomhet.

I Nobl kan vi tillegg tilby:

  • Utadrettet arbeidshverdag
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling
  • Fleksibel arbeidstidsordning
  • Gode pensjonsordninger og andre personalgoder
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Les mer om stillingen og søk jobb hos oss

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.