Gå til hovedinnhold

Hvordan er det å jobbe i Nobl?

Vi har spurt fire kollegaer om hvorfor de trives i Nobl. Les svarene her.

Trond Skaugvoll,
prosjektleder

Beskriv Nobl med tre ord?

– Robust, kompetent og tilgjengelig.

Hva er det beste med å jobbe i Nobl?

– Jeg liker det gode arbeidsmiljøet vi har på kontoret, men det beste med jobben er alle menneskene. Alt fra gode kollegaer med faglig engasjement, til møte med kundene og få lov til å bidra til at de får gjennomført prosjekter de står overfor på en god måte.

Hvorfor trives du så godt i Nobl?

– Jobben gir meg varierte og spennende arbeidsoppgaver. Man blir gitt ansvar og frihet til å løse oppgavene, samtidig som man har en intern stor kompetanse man kan støtte seg på. Nobl er også fremoverlent og søker utvikling, noe som gir rom for nytekning og innovative løsninger for fremtiden.

Heidi Mengkrogen,
kunderådgiver

Beskriv Nobl med tre ord?

– Fremtidsrettet, trygt og ansvarsbevisst.

Hva er det beste med å jobbe i Nobl?

– En variert, spennende og utfordrende jobb. Høy faglig kompetanse. Tar sitt samfunnsansvar på alvor. Tilstede for hverandre, er inkluderende, ærlig og profesjonell.

Hvorfor trives du så godt i Nobl?

– Felleskapet og engasjementet. Gode kollegaer. Menneskene man møter. Følelsen av å være en del av noe større.

Mariia Jørstad, regnskapsfører

Beskriv Nobl med tre ord?

– Fremtidsorientert, inkluderende, innovativ.

Hva er det beste med å jobbe i Nobl?

– Å jobbe i Nobl gir deg mulighet å oppleve tverrfaglig samarbeid på et høyt nivå. Det beste med å jobbe her er at man får mulighet til profesjonell og personlig utvikling. Nobl er kjent som trygg arbeidsplass som tar være på sine ansatte, og de tar regjeringens anbefalinger på alvor når det gjelder helsespørsmål. Dessuten bidrar fine sosiale aktiviteter også til at man trives her.

Hvorfor trives du så godt i Nobl?

– Samarbeid med mange trivelige kollegaer gjør at man føler seg som en viktig del av et fellesskap. Jeg trives her fordi jeg opplever kollegial støtte og personlig interesse fra mine medarbeidere.

 

Mariia Jørstad jobber som regnskapsfører, men engasjerer seg i mange av Nobls prosjekter

Erlend Svartsund,
kontorleder Svolvær

Beskriv Nobl med tre ord?

– Tillitsfull, solid og nytenkende.

Hva er det beste med å jobbe i Nobl?

– Jobben i Nobl er variabel og spennende, der man må løse både små og store problemstillinger daglig. Du blir gitt et stort ansvar, med frihet til å utføre arbeidsoppgavene dine på en god måte.

Det beste med å jobbe i Nobl er at man er tett på kundene og kollegaer. Dette gjør at man får mange nye impulser, og en god mulighet til å lære og utvikle seg.

Jeg vil også trekke fram følelsen av å være del av noe større, der man som en medlemsorganisasjon skal representere gode verdier, og ta del i et meningsfylt samfunnsoppdrag.

Hvorfor trives du så godt i Nobl?

– Arbeidsmiljøet i Nobl er unikt, med flinke og hyggelige kolleger. Vi har mange faglige og sosiale arenaer som bidrar til trivsel og personlig utvikling. Man blir godt kjent med kollegaene sine, og døren er alltid åpen hvis man trenger hjelp eller en sparringspartner når man står fast.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.