Gå til hovedinnhold

Flytte til magiske Bodø?

Er du i tvil om du vil søke jobb i Bodø, og trenger noen gode argumenter? Vi har samlet noen av de aller viktigste her.

1. Europeisk kulturhovedstad

Bodø er Europeisk Kulturhovedstad i 2024, som betyr flere, bedre og billigere arrangementer, flere kreative arbeidsplasser og en enda bedre by å bo i.

2. Norges beste fotballag

Fotball er alltid gøy, men det er enda morsommere når hjemmelaget ligger an til å vinne! Fjorårets seriemester Bodø/Glimt kjemper igjen om toppen av tabellen, og spiller underholdende fotball som får Bodøværingene på kamp. PS! Vi i Nobl er sponsor, så her er sjansen god for å bli med på kamp!

3. Norges største klatresenter

Mørkvedhallen klatresenter er det største og råeste klatresenteret i landet, med buldrehall i kjelleren, 15 meter tauvegg og eget rom for barneklatrere. Enten du er ny i gamet eller dreven klatrer, så kommer du til å elske Mørkvedhallen.

4. Bodø2040

Å bygge nettverk i en ny by kan være vanskelig. Bodø2040 er et nettverk for alle mellom 20 og 40 år, som har flere gratis arrangementer gjennom året der målet er å stifte nye bekjentskaper og pleie gamle.

5. Ledige barnehageplasser

En luksus som er sjelden vare i større byer er ledige barnehageplasser. I Bodø er det ikke det som trenger å stoppe deg. Akkurat nå er det ledige plasser i neste alle bydelene – helt uten kø.

Nobl er stolt sponsor av Bodø/Glimt og vi er på alle hjemmekampene! Foto: Niklas Aune Johnsen

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.