Gå til hovedinnhold

Nobl vokser – søker nå tre nye medarbeidere

Nobl er i vekst og jobber for tiden med mange nye og spennende prosjekter. Derfor har vi nå behov for flere engasjerte og proaktive medarbeidere.

Nobl søker for tiden etter tre nye ansatte, henholdsvis prosjekt- og teamleder, teknisk rådgiver og kommunikasjonsansvarlig.

– Det er tre ulike, men spennende stillinger i stadig utvikling, sier administrerende direktør Mona Liss Paulsen.

Nyopprettet stilling

Prosjekt- og teamlederstillingen er en nyopprettet stilling i Nobl, forteller Paulsen.

– For med økt oppdragsmengde er det naturlig nok behov for flere flinke folk som kan være med å lede Nobl til gode resultater. Derfor er vi på jakt etter en som blant annet kan organisere og motivere medarbeiderne sine.

Som prosjekt- og teamleder i Nobl jobber du med alt fra planlegging til gjennomføring av prosjekter, i tillegg til å bli nestleder for prosjektavdelingen.

Du vil få en aktiv rolle i å være med å utvikle bærekraftige byer.
– Mona Liss Paulsen, administrerende direktør i Nobl

Prosjektavdelingen til Nobl har hovedansvar for alle Nobl sine nye boligprosjekter, men også for vedlikeholds- og rehabiliteringsprosjekter for våre boligselskaper og sameier. Denne stillingen er innenfor området vedlikehold- og rehabilitering, men vil samtidig fungere som nestleder i avdelingen.

– Det er en veldig variabel stilling, i likhet med de to andre stillingene vi lyser ut, smiler Paulsen.

Ser etter nye muligheter

Stillingene som teknisk rådgiver og kommunikasjonsansvarlig erstatter noen som slutter. Men Nobl ser alltid etter muligheter for å gjøre ting annerledes, og har derfor besluttet å sette vår nye kommunikasjonsansvarlige i ledergruppen.

– Det vil si at du får overordnet ansvar for Nobls kommunikasjon, merkevare- og omdømmebygging, i tillegg til at bidrar både i strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, utdyper Paulsen.

Vi håper derfor at vår nye kommunikasjonsansvarlige er uredd, kreativ og samarbeidsorientert.

– Også brenner du for god formidling, og er en stødig skribent og innholdsprodusent, legger Paulsen til.

For Mona Liss Paulsen er det viktig at ansatte trives på jobb. – Vi legger opp til gode og sosiale møteplasser. Har man det trivelig, leverer man bedre.

Når det gjelder stillingen som teknisk rådgiver, er det viktig at du er selvgående og kundeorientert i tillegg til å ha teknisk kompetanse.

– Du skal aktivt være med på å utvikle nye produkter og tjenester innenfor teknisk forvaltning. Men du skal også håndtere HMS-planer til kundene våre, håndtere forsikringssaker i boligselskapene og være en støttespiller for styrene i boligselskapene.

Vær en del av noe større

Nobl jobber med å skape gode hjem hele livet gjennom å bygge og trygge. Som ansatt er du derfor med på å påvirke både andres og egen framtid. I Nobl får du rett og slett muligheten til å være en del av noe større.

– Vi har et lokalt samfunnsansvar og er en aktør som gir tilbake til byen. Så hos oss får du mulighet til å bidra til et veldig givende formål, forteller Paulsen.

Viktig bærekraftsarbeid

Samtidig har Nobl klare ambisjoner og planer for en mer bærekraftig drift. For fremtiden er grønnere, mer sosial og økonomisk trygg.

– Gjennom hele 2020 og 2021 har vi i analysert og kartlagt hvor vi kan bidra aller mest til et mer bærekraftig samfunn. Vi skal sørge for å bygge grønnere, ha grønnere prosjekter og rett og slett utvikle en bærekraftig by.

Les mer om vår bærekraftstrategi

Nobl bærekraftstrategi iverksettes i alle avdelinger og i alt vi gjør. Våre tre nye ansatte vil alle knyttes opp mot vårt bærekraftsarbeid, og vil på hver sine måter sørge for en grønnere fremtid i Bodø.

– Du vil få en aktiv rolle i å være med å utvikle en bærekraftig by, enten du er den som kommuniserer arbeidet vårt, den som motiverer og leder oss til gode resultater eller den som formidler produkter og tjenester til kundene våre. Du blir rett og slett vår nye bærekraftshelt.

Vil du jobbe med oss? Les mer om våre ledige stillinger her:

Kommunikasjonsansvarlig

Teknisk rådgiver

Prosjekt- og teamrådgiver

Vi stortrives på jobb – og håper du vil bli vår nye kollega!

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.