Gå til hovedinnhold

Etablerte boligselskaper

Er du styremedlem i et eksisterende boligselskap, men ønsker å vite hva Nobl kan tilby? Å bytte til Nobl Forvaltning er både enkelt og smart.

Det er enkelt å bytte til Nobl

Nobl leverer alle tjenestene du trenger for å forvalte et boligselskap på en trygg og oversiktlig måte. Målet vårt er å sikre forsvarlig drift gjennom økonomisk, teknisk og juridisk forvaltning slik at det blir enkelt og trygt å være styremedlem og styreleder.

Vi ordner alt!

Dere vil allerede i tilbudsfasen etablere kontakt med en av våre rådgivere som vil følge dere i prosessen til å bli kunde i Nobl.

Vi sørger for at avstemt regnskap og nødvendig dokumentasjon sendes til oss fra tidligere regnskapsfører.

Alle typer boligselskap i alle størrelser er velkommen til oss.

Vi har lang og god erfaring innen forretningsførsel, regnskap, økonomisk rådgivning, juridisk rådgivning og rehabiliteringsprosjekt.

Hos oss har du ett kontaktpunkt som fikser alt for deg. Som en del av Nobl-familien vil du også få tilgang til alle de samarbeidsavtalene vi har innen bank, forsikring og strøm, hvor vi har markedets beste betingelser.

Les alt om Nobl Forvaltning her

Ta uforpliktende kontakt

Våre rådgivere er klare til å uforpliktende prat med dere. Kan Nobl Forvaltning være ditt smarteste valg? Det tror vi!

Her finner du våre rådgivere

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.