Gå til hovedinnhold

Den perfekte gaven

Hvorfor ikke gi en gave som bare blir mer og mer verdt for hvert år? Gi et Nobl-medlemskap til noen du er glad i, så får de en enklere vei inn i boligmarkedet.

Å gi et gavemedlemskap er enkelt! Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut et skjema og betale 500 kr i innmeldingsavgift. Du trenger ikke selv å være medlem for å gi denne gaven – alle kan bli medlem.

 

Jeg vil gi et medlemskap i gave

Enklere vei til egen bolig

Din aller største fordel som Nobl-medlem er forkjøpsretten, som lar deg kjøpe bolig uten å være med i budrunden. Og jo tidligere man blir medlem, jo bedre. Det er nemlig slik at de med høyest ansiennitet får boligen dersom flere benytter seg av forkjøpsretten.

Ansiennitet i boligbyggelaget blir stadig viktigere ved kjøp av bolig i borettslag, da stadig flere benytter seg av forkjøpsretten.

Forkjøpsrett på 90.000 boliger

Gjennom vårt storbysamarbeid stiller Nobl-medlemmer først i køen på over 90.000 boliger i store deler av landet.

 

Les mer om storbysamarbeidet

Gratis frem til fylte 21 år

Nobl-medlemmer under 21 år betaler ikke årskontingentet på 350 kr.

Du som kjøper betaler altså kun 500 kr i innmeldingsavgift, og gavemottakeren velger selv om han/hun vil fortsette å være betalende medlem etter fylte 21.

Bonus- og rabattavtaler

Som Nobl-medlem får du rabatter og bonuser hos nesten 50 forretninger!
Treningssenter, sportsutstyr, klær, briller og tannlege er bare noen av kategoriene man sparer penger på.

 

Se oversikt over alle medlemsfordeler

Hvem passer det å kjøpe et gavemedlemskap til?

Den nyfødte 👶

Det lønner seg å spare ansiennitet fra dagen man blir født! Enten det er til ditt eget barn eller en nær bekjent sitt – et medlemskap i Nobl er en gave som betyr noe.

Dåpsbarnet 🍼

I tvil om hva du skal gi i dåpsgave? Nå trenger du ikke lure lenger.

Konfirmanten 👧

Gi noen du er glad i et forsprang inn i boligmarkedet. Du vil garantert bli takket den dagen konfirmanten har kjøpt seg sin første bolig!

Bursdagsbarnet 🎂

Et Nobl-medlemskap er en perfekt gave til «den som har alt».

Studenten 👨‍🎓

Om noen år skal han/hun kjøpe sin første bolig. Gi dem en snarvei i boligmarkedet for 500 kr.

Brudeparet 👰

Etter hvert skal kanskje familien utvides, og de må ut på boligjakt. Og bare tenk over hvor god nytte paret vil ha av alle bonus- og rabattavtalene medlemmer får!

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.