Gå til hovedinnhold

Bli medlem i Nobl

Som medlem i Nobl er du ett steg nærmere drømmeboligen, og forkjøpsretten er kun én av flere fordeler medlemskapet gir deg.

Forkjøpsrett på over 90 000 boliger i hele Norge
Meld interesse for nye og brukte boliger som kommer for salg. Du går også foran i køen til utleieboliger i de største byene i Norge.

Rabatter og bonus
Få gode rabatter og spar bonus på en mengde varer og tjenester i mange ulike butikker over hele landet, og på nett.

Billigere for deg under 21
Det er ingen medlemskontingent til og med året du fyller 20. Du betaler kun 500 kroner i innmeldingsavgift.

Kjøp medlemskap

Innmelding koster kr. 500 for alle. Påfølgende år er medlemskontingenten kr. 350 for dem over 21 år. Ved kjøp av gavemedlemskap er leveringstid på gavemappen ca. én uke om du ikke ønsker å hente medlemskapet på vårt kontor i Bodø. Du bestemmer selv om gavemappen skal sendes til deg, eller direkte til mottakeren.

Medlemsfordeler

Forkjøpsrett er din største og viktigste fordel som Nobl-medlem. Men, når du ikke er på utkikk etter din neste bolig, har vi flere gode rabatt- og bonusavtaler du kan dra nytte av. Som medlem i Nobl får du gunstig rente på boliglån i DNB. Vår avtale med IF forsikring gir deg bonus og gode vilkår på forsikringene dine. Nobl strøm er en vært prisgunstig strømavtale som levers av Polar Kraft og gir deg bonus på forbrukt strøm. Du får også bonus hos Byggmakker Gunvald Johansen i Leknes, Svolvær, Fauske og Bodø. Bonus på alle kjøp hos Bohus Bodø og rabatt på sportsutstyr hos Sport1 Bodø. Og mye, mye mer…

Medlemsblad

Som medlem i Nobl får du 3 ganger i året vårt magasin Nobl medlem. Her får du servert aktuelt stoff fra boligbyggelagsverdenen. Medlsmebladet har eksistert siden 1986, og har lenge vært vår hovedkanal for informasjon til våre medlemmer. Nå finner du medlemsbladet på nett, og av og til i postkassa di.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.