Gå til hovedinnhold

Utleie av din bolig

Når du bor i borettslag trenger du godkjennelse fra styret i borettslaget for å leie ut boligen din. Boligbyggelaget Nobl må også informeres dersom du leier ut, slik at vi til enhver tid er kjent med hvem som bor i boligen din.

Husk at du ifølge borettslagsloven må ha bodd i boligen din i minst ett år før du får lov å leie ut, og du får som regel kun leie ut for tre år om gangen.

Som eier av boligen er det også ditt ansvar å påse at felleskostnadene blir betalt hver måned, og at leietaker ikke bryter borettslagets ordensregler eller forårsaker skader eller annet mislighold overfor borettslaget.

Du melder fra om utleie ved å logge inn på Min side. Velg punktet Utleie i menyen til venstre i skjermbilde.

Søknaden går da til godkjenning hos styret i borettslaget. Er ikke søknaden behandlet inne 30 dager, ansees søknaden som godkjent i henhold til lovverket. Søker mottar krav på gebyr om bruksoverlating (p.t. kr. 798,-) når søknaden er godkjent.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.