Gå til hovedinnhold

Meld forsikringsskade

Boligbyggelaget Nobl har samarbeidsavtaler med forsikringsselskapene If Skadeforsikring og Tryg. Dersom ditt boligselskap har forsikringsavtale med et av disse selskapene, kan du bruke dette skjemaet til å melde fra om en skade. Dersom boligselskapet ikke er forsikret gjennom et av disse selskapene, må du ta direkte kontakt med boligselskapets forsikringsselskap.

Forsikringsavtalene til boligselskapet dekker ikke skader på innbo.

Dokumenter i forbindelse med skadesaken blir sendt til berørte eiere og publiseres på Portalen for styret. Oppgjør blir ivaretatt av Nobl.

Skulle det oppstå en skade som krever umiddelbar handling etter arbeidstid eller i helger, kan du kontakte boligselskapets vaktordning.

Dersom borettslaget eller sameiet du bor i har forsikring gjennom Nobl eller Boligbyggelagenes Totalforsikring, må skademelding fylles ut. Du kan da kontakte følgende personer fra Nobl:

  • Erling Horn Kjøren, telefon 472 55 894
  • Erik Hansen, telefon 917 37 783

Vi er tilgjengelige mandag til fredag mellom 08:00-15:30.
Ved skade utenom kontortid, send inn skademelding via skjema og kontakt en av følgende vakttelefoner:

  • Nordland Skadeservice, telefon +47 90 80 47 01
  • Frøland Bygg Skade, telefon +47 40 00 90 09
  • Recover, telefon +47 81 55 52 99
  • Polygon +47 05 365

Vi gjør oppmerksom på at styret/andelseier kun kan bestille førstehjelp. Utbedring av eventuelle følgeskader skal koordineres av prosjektleder hos Nobl Teknisk Forvaltning.

Meld skade her

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.