Gå til hovedinnhold

Størrelsen er ikke det viktigste: – Boligen er perfekt for våre behov

Aleksander Norum og Helen Pedersen var egentlig på utkikk etter leilighet, men slo til da de ramlet over et rekkehus i Vollan borettslag. Det har de aldri angret på.

Det var tilbake i 2013 at Aleksander og Helen fant Nobl-boligen – som raskt skulle vise seg å være den perfekte boligen for dem.

Størrelsen var kanskje ikke så mye å skryte av, men boligen utnyttet likevel de flatene den hadde på en god måte.

Det var rett og slett en liten og innholdsrik bolig som passet deres behov.

– Beliggenheten var nok det som tiltrakk oss aller mest, innrømmer Helen.

– Vi assosierte egentlig borettslag med blokkleiligheter og felles inngang. Men nå har vi skjønt at borettslag er så mye mer enn det.

Aleksander Norum

Rekkehuset ligger kun et steinkast unna Aspmyra, og kun en kort spasertur unna bystranda Breivika, flere lekeplasser og sentrum.

Samtidig bor de i et rolig nabolag, uten for mye støy fra bykjernen og biltrafikk.

– Vi likte også veldig godt at den hadde egen inngang. Det gir en følelse av at du har ditt eget, samtidig som du er en del av et borettslag, påpeker Helen.

Vant på forkjøpsretten

Da Aleksander ble født, meldte foreldrene ham inn i Nobl. Heldigvis.

For Aleksanders Nobl-medlemskap skulle nemlig vise seg spille en viktig rolle da fattet interesse for boligen i Vollan borettslag.

– Vi hadde mulighet til å kjøpe på forkjøp og stilte oss i forkjøpsrett-kø. Ettersom vi hadde det forkjøpsnummeret var vi heldige og vant, sier han fornøyd.

Som medlem i Nobl har du forkjøpsrett, som betyr at du kan kjøpe en bolig til prisen selgeren har akseptert, uten å være med i budrunden. Kort fortalt kommer du foran i køen!

Se våre boliger på forkjøpsrett 

Familien har blitt større

Etter hvert som årene gikk, økte familien fra to til fire. Sammen har de barna Sebastian på 6 år og Emilie på 2 år, som stortrives i rekkehuset.

Emilie og Sebastian trives godt i Vollan borettslag.

– Her har de mange fine lekeplasser å velge mellom, det er kort å gå til Aspmyra, og det er et rolig område, forteller Helen.

 

Tobarns-foreldrene innrømmer at det har blitt litt trangere om plassen, men de føler på ingen måte et behov for større plass.

– Vi har akkurat den plassen vi trenger, og for oss er det er så mye mer enn akkurat det som er viktig.

Tryggheten i det rolige nabolaget. Vennskapet med de gode naboene. Nærheten av natur, byliv og Aspmyra stadion.

De trenger ikke egentlig noe mer enn akkurat det.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.