Gå til hovedinnhold

50+ år: Vi gjør det enklere

Uansett alder skal du bo trygt og godt. Jo eldre vi blir, desto mer setter vi pris på at det skal være enkelt og tilrettelagt. Tenk å bare nyte late sommerdager på terrassen uten å tenke på plenklipp eller hagearbeid. I borettslaget gjør andre jobben for deg.

Byttet ut landlig idyll med pulserende byliv: ­­­– Følte oss hjemme fra dag én

25 år med hus og hage var nok for Tom-Henry Ludviksen (51) og Ingrid Elisabeth Heide (62). Nå stortrives de i byen, med mindre ansvar og mer frititid.

 

I skjønn harmoni med naboer og naturen: – Vi har det så flott

Godt naboskap, nærhet til natur og god utsikt fra balkongen gjør Lifoten borettslag til Egil (66) og Jorids (63) drømmeborettslag.

 

Lever drømmelivet i Ramsalt: – Jeg har det som plommen i egget

Henni (76) flyttet fra eneboligen for å få en enklere hverdag. Nå lever hun ut pensjonistdrømmen i en toppleilighet midt i Bodø sentrum.

 

Bodd 50 år i samme bolig: – Livet i borettslag er veldig behagelig

Rolf Brantsæter Iversen (82) har bodd i Bodøsjøen i nesten 50 år. Der har han sett naboer komme og gå. Der har han skapt minner og gode historier. Og der har han skapt seg trygghet for resten av livet.

 

5 gode grunner til at borettslag gjør livet enklere

 1. Du er en del av et fellesskap – med naboer og ofte fellesarealer for sosiale aktiviteter.
 2. Enklere og forutsigbar hverdag hvor du slipper snømåking, plenklipp og vedlikehold. Alt er inkludert i felleskostnadene.
 3. Stabilt bomiljø, ikke mye utleie.
 4. Stordriftsfordeler med gunstige avtaler på strøm, internett og lignende.
 5. Påvirkningskraft på hvordan man vil ha det der man bor. Du er med på å bestemme hvem som skal sitte i styret. Kanskje vil du selv ha et styreverv?

 

Medlemsfordeler som gjør det litt enklere

Som Nobl-medlem får du rabatter og bonuser hos nesten 50 ulike forretninger. Her er et utvalg av de som gjør hverdagen litt enklere:

Abonnement og tjenester

 • Bodø renhold: 10 prosent rabatt
 • Nobl Strøm: 2 prosent medlemsbonus, god strømpris

Bolig og interiør 

 • Tilbords: 5 prosent bonus
 • La France: 10 prosent rabatt
 • Bohus: 5 prosent bonus

Diverse

 • Apotekhjem.no: 7 prosent bonus
 • Colosseum Tannlege: 5 prosent bonus og 10 prosent rabatt på tannsjekken
 • K. Hansen: 2 prosent og opptil 15 prosent rabatt
 • Thon hotel: 12 prosent rabatt

Fremtidsfullmakt – en god investering

Hvem skal bestemme over dine interesser når helsen svikter og du ikke lengre kan ivareta disse selv? Og hva kan du påvirke selv, og hvordan?

Pynt opp med blomster fra La France

For oss i Nobl er det viktig med varierte tilbud til våre medlemmer. Nå får du som medlem 10 prosent rabatt på blomster og pyntegjenstander hos La France i Bodø.

Gi barnebarna en enklere vei til boligmarkedet

Jo eldre Nobl-medlemskap du har, jo bedre blir ansienniteten. Det kommer godt med når man vil benytte seg av forkjøpsretten!

Hvorfor ikke overføre medlemskapet ditt til et av barnebarna dine? Eller kanskje du skal gi bort medlemskap i gave?

 

Lei av husvasken?

Trenger du et avbrekk fra husvask? Bodø Renhold gjør alt fra daglig renhold til fasadevask! Perfekt for en enklere hverdag.

Og husk at Nobl-medlemmer får 10 prosent rabatt på alle renholdstjenester hos Bodø Renhold.

Slik sparer borettslaget på vannforbruket

Oppvarming og varmtvann er ofte inkludert i felleskostnadene, noe som gjør det enklere å overse husets mange «sløsefeller». Bevisst forbruk av oppvarming og vann bidrar til å holde fellesutgiftene nede. Til det beste for beboerne og miljøet.

Gode hjem hele livet

Å være en del av et borettslag eller sameie er et perfekt utgangspunkt for å etablere gode bomiljø. Her yrer det av mennesker i alle aldre og livsfaser. Lekekameraten er aldri langt unna og gode naboer stiller opp for hverandre, enten med en utstrakt hånd eller en kaffekopp i solveggen. Fordi alle fortjener et godt hjem og et godt bomiljø å bo i.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.